Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

«AΣΤΕΡΙΞ: TO MΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ»: Θα αποκαλυφθεί η μυστική συνταγή; Η απάντηση στις κινηματογραφικές αίθουσες με τη νέα χρονιά.

«AΣΤΕΡΙΞ: TO MΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ»: Θα αποκαλυφθεί η μυστική συνταγή; Η απάντηση στις κινηματογραφικές αίθουσες με τη νέα χρονιά.

Αν έχετε μυήσει τα παιδιά σας στη μαγεία του θρυλικού κόμικ των Goscinny και Uderzo κλείστε θέσεις για όλη την οικογένεια και παρακολουθήστε μία ακόμη περιπέτεια να εκτυλίσσεται εντός και εκτός των τειχών του γαλατικού χωριού με κινητήριες δυνάμεις τον μαγικό ζωμό του Πανοραμίξ, την εξυπνάδα του Αστερίξ, τη δύναμη του Οβελίξ και τη γενναιότητα των συγχωριανών τους.

 

Η συγκεκριμένη κινηματογραφική ιστορία ξεκινάει, όταν ο Δρυίδης Πανοραμίξ μετά από ένα ατύχημα κατά τη συγκομιδή του γκι, αποφασίζει πως είναι καιρός να μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού σε έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο προκειμένου να βρει το κατάλληλο πρόσωπο που θα του εμπιστευτεί τη μυστική συνταγή.  

 

Μετά την επιτυχία του «Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών» οι θρυλικοί Γαλάτες επιστρέφουν στη διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού» (Astérix: Le secret de la potion magique) και φτιάχνουν το κέφι όχι μόνο των παιδιών αλλά και –κυρίως- των γονιών που μεγάλωσαν με τους ατρόμητους γαλάτες.

 

 

17 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood

 

(Μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους).
2016


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ: «Το Βαλς με τα...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.