Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

Το βιβλίο του μήνα: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, της Imke Stotz. Εικονογράφηση: Stephan Rurup, μετάφραση: Κώστας Πούλος, εκδ. Μεταίχμιο.

Το βιβλίο του μήνα:  Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, της Imke Stotz. Εικονογράφηση: Stephan Rurup, μετάφραση: Κώστας Πούλος, εκδ. Μεταίχμιο.

Ένα ανατρεπτικό βιβλίο, που ξεκινάει με τρίλιζες, προχωράει με φάρσες και συνεχίζεται με ανέκδοτα, λογοπαίγνια και γελοιογραφίες, όλες σχετικές με το σχολείο και τη σχολική τάξη, δεν είναι το βιβλίο του «σπασίκλα». Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα: είναι το «εγχειρίδιο» του έξυπνου μαθητή που όμως βαριέται θανάσιμα στο σχολείο. Μέσα στις σελίδες του η ανία παίρνει τέλος.

 

Οι αναγνώστες του από άλλες χώρες της Ευρώπης όπου επίσης κυκλοφορεί πληθαίνουν και όλα δείχνουν ότι με αυτό το «αυστηρά ακατάλληλο» για γονείς και δασκάλους βιβλίο ένας μαθητής κάνει το διάλειμμά του απολαμβάνοντας και τις πιο μονότονες και βαρετές ώρες της ημέρας.

 

Συμβουλή: Αν και το εξώφυλλο παροτρύνει τους αναγνώστες να φυλάξουν το βιβλίο κάτω από το θρανίο, το βιβλίο είναι πιο χρήσιμο στο σπίτι όπου θα γίνει το ισχυρό αντίδοτο στα παιγνίδια οθόνης.
2027


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Αντιβιοτικά: Πάντα με...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.