Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

«Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας»: Τα αγαπημένα σκυλάκια της βασίλισσας Ελισάβετ βολτάρουν στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας»: Τα αγαπημένα σκυλάκια της βασίλισσας Ελισάβετ βολτάρουν στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο Ρεξ, ο αγαπημένος σκύλος της βασίλισσας Ελισάβετ, ράτσας Corgi, έχει χάσει τα ίχνη της αφεντικίνας του και μπαίνει σε περιπέτειες όταν έρχεται αντιμέτωπος με  αιμοβόρικες κυνομαχίες, όπου σκύλοι κάθε ράτσας αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό.

 

Θα μπορούσε να είναι ένα συνηθισμένο τρυφερό animation, αλλά γίνεται ξεχωριστό χάρη στον δημιουργό του, τον Μπεν Στάσεν, πρωτοπόρο του 3D animation στην Ευρώπη, γνωστό από τα: «Οι Περιπέτειες του Σάμμυ: Το Μυστικό Πέρασμα», «Το Μαγικό Σπίτι», «Ροβινσώνας Κρούσος» και «Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα».

 

Με προϋπολογισμό μεγαλύτερο από 20 εκατομμύρια δολάρια, το «Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας», («The Queen’s Corgi») γίνεται ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα του δημιουργού, καθώς διηγείται την αληθινή –όχι και τόσο σκυλίσια- ζωή των μικρόσωμων Corgis της βασίλισσας.

 

«Ανατριχιαστική» λεπτομέρεια; Από το 1952, που ανέβηκε στον βρετανικό θρόνο, έχει υιοθετήσει πάνω από 30 τέτοια ουαλικής φυλής σκυλιά. Πλέον, ιδιαίτερα ηλικιωμένη αλλά πάντα βαθιά φιλόζωη, έχει αποφασίσει να σταματήσει την αναπαραγωγή των δικών της Corgis, καθώς δεν θέλει να μείνει κάποιο «ορφανό», όταν αυτή πεθάνει.

 

 

 

Διάρκεια: 92΄

Στις 21 Φεβρουαρίου από την  ODEON (και μεταγλωττισμένο)

 
2318


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Φρούτα και λαχανικά: Το top-10 του...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.