Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ: Μία έκθεση-βουτιά στη θάλασσα του «Ελληνικού Κόσμου».

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ: Μία έκθεση-βουτιά στη θάλασσα του «Ελληνικού Κόσμου».

Μια κατάδυση στον μαγικό κόσμο των Ωκεανών με προϊστορικά τέρατα και δεινοσαύρους υπόσχεται η εντυπωσιακή έκθεση, που φτάνει τον Μάιο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Τα παιδιά και όχι μόνο θα ταξιδέψουν σε αρχαίους ωκεανούς, θα μάθουν για τις απαρχές της ζωής 4 εκατομμύρια χρόνια πριν αλλά και για τα θαλάσσια ερπετά της Μεσοζωικής Περιόδου, προγόνους όλων των μετέπειτα δεινοσαύρων. Θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με καρχαρίες, φάλαινες και πολλά ακόμα εντυπωσιακά και τρομακτικά πλάσματα, που κατοικούσαν τους ωκεανούς πριν από εκατομμύρια χρόνια.

 

Η έκθεση φιλοξενεί πολλά διαφορετικά είδη ρομποτικών τεράτων, σε πραγματικά μεγέθη. Με τις κινήσεις, τα χρώματα, τις υφές και τους ήχους τους, θα καθοδηγήσουν τους επισκέπτες σε ένα τρομακτικό ταξίδι στο χρόνο και στη ζωή αυτών των τεράστιων δεινοσαύρων της θάλασσας.

 

Η επιστημονική ομάδα που επιμελήθηκε την έκθεση, με επικεφαλής Αργεντινούς παλαιοντολόγους πρόσεξε ως και την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε η έκθεση αυτή να είναι μία προσομοίωση στην πραγματικότητα εκείνης της τόσο μακρινής εποχής. Στην επιστημονική επιμέλεια προστέθηκε και η τεχνολογία των animatronics και το αποτέλεσμα αναμένεται εξαιρετικά εντυπωσιακό.

 

 

Η διαδραστική εκπαιδευτική έκθεση «ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ» απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για την εξέλιξη της θαλάσσιας ζωής από την προϊστορική περίοδο μέχρι σήμερα. 

 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»
Πειραιώς 254, Ταύρος

Τηλ.: 212 254 0000

Έναρξη έκθεσης: Μάιος 2019

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα: κλειστά, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη: 9:00 - 13:30, Παρασκευή: 9:00 - 20:00, Σάββατο: 11:00 - 16:00, Κυριακή: 10:00 - 18:00.               

Γενική είσοδος: 6€. Συνδυαστικό εισιτήριο με την ταινία «Ταξίδι στον Κόσμο των Δεινοσαύρων» στη «ΘΟΛΟ» Εικονικής Πραγματικότητας: 10€. Ομαδικό 4 ατόμων: 20€

Δωρεάν χώρος στάθμευσης.
1236


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Οι απόκριες έρχονται. Κάντε...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.