Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ: Το μεγαλειώδες έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου ανεβαίνει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Βλάχου.

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ: Το μεγαλειώδες έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου ανεβαίνει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Βλάχου.

 

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ανανεώνει τη συνεργασία με τους βασικούς συντελεστές  του «Έμπορου της Βενετίας» και μεταφέρει μικρούς και μεγάλους από την Ευρωπαϊκή Αναγέννηση στην Ελλάδα του 17ου αιώνα. Ο «Ερωτόκριτος», η σπουδαία ιστορία που μας χάρισε ο Βιτσέντζος Κορνάρος κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη, με αφορμή και την ανακήρυξη του έτους 2019 από το Υπουργείο Πολιτισμού ως «έτους Ερωτόκριτου»

 

Περάστε λοιπόν με τα παιδιά σας το κατώφλι του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και ταξιδέψτε στις εποχές των ιπποτών και των ηρώων, τότε που όλα ήταν μεγάλα: οι αγάπες και τα μίση, οι πόλεμοι και οι γιορτές.

 

Μα πιο μεγάλη απ’ όλα η αγάπη του Ερωτόκριτου για την Αρετούσα.

 

Στη θεατρική διασκευή της Ελένης Βλάχου τα παιδιά αλλά και οι γονείς θα χαμογελάσουν με την ταπεινότητα των ηρώων, θα γελάσουν με τις γκάφες τους και θα συγκινηθούν με την επιμονή τους για όσα αγαπούν και για εκείνα που θέλουν να πετύχουν.

 

 

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Λ. Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Τηλ.: 210 93 15 600

Πρεμιέρα: Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Παραστάσεις: Κυριακή: 11:30 και 15:00

Γενική είσοδος: Από 10 €
957


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Νέα μαμά; Νέες συνήθειες για...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.