Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

«ΦΤΕΡΩΤΟ ΑΛΟΓΟ»: Το ανέκδοτο παραμύθι του Νίκου Καζαντζάκη ανεβαίνει στην παιδική σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και το κοινό το απογειώνει.

«ΦΤΕΡΩΤΟ ΑΛΟΓΟ»: Το ανέκδοτο παραμύθι του Νίκου Καζαντζάκη ανεβαίνει στην παιδική σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και το κοινό το απογειώνει.

Το ανέκδοτο παραμύθι του μεγάλου κρητικού συγγραφέα παρουσιάζεται για πρώτη φορά και μυεί το παιδικό κοινό στη σκέψη και τη φαντασία του Νίκου Καζαντζάκη, ο οποίος δίνει φτερά όχι μόνο σε ένα άλογο, αλλά και στην ανθρώπινη φαντασία προκειμένου να ταξιδέψει στη μακρινή Ανατολή. Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου σκηνοθετεί και η Άνδρη Θεοδότου υπογράφει την εξαιρετική θεατρική διασκευή. Οι ηθοποιοί ξετυλίγουν το νήμα της ιστορίας, φωτίζοντας με τραγούδια και μουσικά όργανα έναν κόσμο γεμάτο βασιλιάδες, πριγκίπισσες, μάγους, δερβίσηδες, πραματευτάδες και καραβάνια.


Τα παιδιά μπαίνουν σε μια ονειρική πύλη, σε ένα πολύχρωμο ανατολίτικο σαράι, και συμμετέχουν στα όσα συμβαίνουν επί σκηνής, βοηθώντας στην εξέλιξη της ιστορίας που έχει ως εξής: Ένας παράξενος Ινδός πουλάει στον βασιλιά ένα ιπτάμενο άλογο. Το βασιλόπουλο καβαλάει το άλογο που τον πηγαίνει όπου θέλει η τύχη και η μοίρα. Βράδυ, φτάνει σε ένα παλάτι, γνωρίζεται κρυφά με την πριγκίπισσα, και τότε αρχίζει η περιπέτειά τους... Το κοινό δεν έχει παρά να αφεθεί στη μαγεία.

 


Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καζαντζάκη
Για παιδιά 5 ετών και άνω. Διάρκεια 90 ΄

 

 

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Α΄

ΝΕΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βας. Σοφίας & Κόκκαλη

Τηλ.: 210 7282 333

Σάββατα: 2,9,16,23,30 Μαρτίου 15:00
Κυριακές: 3,10,17,24,31 Μαρτίου 11:30

(Η παράσταση θα παίζεται μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου)

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 12€

(Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες)
1784


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Cocktails: Ξέρουμε τις πέντε...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.