Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ»: Διάσημοι παραμυθένιοι ήρωες βρήκαν επιτέλους τον δρόμο για το σπίτι τους, το Θέατρο Σταθμός.

«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ»: Διάσημοι παραμυθένιοι ήρωες βρήκαν επιτέλους τον δρόμο για το σπίτι τους, το Θέατρο Σταθμός.

Μετά το «Θα φάμε τα μουστάκια μας» και τις «Ιστορίες για φίλους», η θεατρική ομάδα Μποέμ έκανε πάλι το θαύμα της: «H Επιστροφή των Παραμυθιών», το νέο έργο της Γεωργίας Παρασκευά σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου.

 

Στη σκηνή του Θεάτρου Σταθμός σουλατσάρουν αυτόν τον χειμώνα η Ντάμα Κούπα, ο Κακός Λύκος, η Ωραία Κοιμωμένη, ο Πίτερ Παν και η Τίνκερμπελ, κάτοικοι όλοι της Χώρας των Παραμυθιών. Το κοινό μαθαίνει επιτέλους τι κάνουν οι αγαπημένοι τους ήρωες μετά το τέλος των γνωστών παραμυθιών. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ασχολίες αν και παραμένουν δημοφιλείς μέσα από τις σελίδες των βιβλίων όπου τα παιδιά διαβάζουν τις ιστορίες τους.

 

Όμως, με το πέρασμα των χρόνων η νέα τεχνολογία κερδίζει έδαφος σε βάρος των βιβλίων, με αποτέλεσμα οι παραμυθένιοι ήρωες να κινδυνεύουν να σβηστούν από τις παιδικές μνήμες.

 

Οι πληροφορίες, που φτάνουν από τον κόσμο των ανθρώπων, λένε ότι «κάτι παράξενα μηχανήματα με παράξενα ονόματα όπως «υπολογιστές» «laptop» «tablet» έχουν εγκατασταθεί στα ράφια και στα γραφεία των παιδιών, ενώ πάνω στα τραπέζια έχουν εγκατασταθεί κάτι μεγάλα κουτιά που λέγονται «τηλεοράσεις». Τα παραμύθια δε χωράνε πια στο σπίτι. Τα πιο άτυχα παραμύθια καταλήγουν στα σκουπίδια και τα πιο τυχερά στοιβάζονται σε αραχνιασμένα υπόγεια.

 

Στο άκουσμα αυτής της είδησης, η μέχρι τότε ανέμελη ζωή των ηρώων τελειώνει. Εν τω μεταξύ τα δυσάρεστα νέα διαδέχονται το ένα το άλλο: Τα παραμύθια έχουν σχεδόν ξεχαστεί και μια κλεψύδρα αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την καταστροφή της Χώρας των Παραμυθιών.

 

Τότε, η Ντάμα Κούπα, ο Κακός Λύκος, η Ωραία Κοιμωμένη, ο Πίτερ Παν και η Τίνκερμπελ, η επίλεκτη ομάδα ηρώων, αναλαμβάνει δράση για τη σωτηρία της Χώρας τους.

 

 

ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΘΜΟΣ

Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο

Τηλ: 210 52 30267

www.stathmostheatro.gr

Εισιτήρια: Γενική είσοδός: 8-10 ευρώ 

Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 52 30267

Κυριακή: 15:00μ.μ.

(Έως 27 Ιανουαρίου 2019)
1616


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Ψείρες: Ο πιο καλός ο «μαθητής»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.