Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

«Η ΧΥΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ»: Το Θέατρο Μορφές Έκφρασης εμπνέεται από ένα παραδοσιακό ιρλανδικό παραμύθι για μία παράσταση με θεατές από 2 έως 102 ετών.

«Η ΧΥΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ»: Το Θέατρο Μορφές Έκφρασης εμπνέεται από ένα παραδοσιακό ιρλανδικό παραμύθι για μία παράσταση με θεατές από 2 έως 102 ετών.

Ο «άτυχος» Νάιλ Ο Λίρι, καθόταν μια μέρα στη λιακάδα και ονειροπολούσε… Και τι δε θα έκανε εάν είχε την τύχη με το μέρος του έστω για μια φορά στη ζωή του. Θα έφτιαχνε φυσικά μια φάρμα και …άλλα πολλά… Και φαίνεται πως τελικά η τύχη του χαμογέλασε, γιατί εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ένα ξωτικό με μια χύτρα γεμάτη χρυσάφι. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να πιάσει το ξωτικό και τα χρυσάφια θα ήταν δικά του.  Έτσι πίστευε και βάλθηκε να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το καταφέρει. Μα μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει, αφού θα ανακαλύψει πως ο Θησαυρός που πάντα λαχταρούσε δε βρισκόταν στην χύτρα του Ξωτικού, αλλά στα δικά του χέρια και στις δικές του ιδέες.

 

Η Άννα-Σεβαστή Τζίμα σκηνοθετεί μία ευφάνταστη και γεμάτη χιούμορ μουσική παράσταση και ο Θωμάς Κινδύνης και η «Παραμυθένια Ορχήστρα» του μας ταξιδεύουν στην Ιρλανδία αλλά και στην αυτογνωσία.

 

Διάρκεια: 60 λεπτά

 

 

ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα.

Τηλ.: 210 3464903 – 210 3464002

Κυριακή: 15:00

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 10€. Οικογενειακό (3 άτομα +): 8€. Ομαδικό και Μέλη (10 άτομα +): 7€
 
1244


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ (FROZEN): Στις...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.