Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

ΗΡΩΔΕΙΟ: «Ο Χιονάνθρωπος και το Κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα πάντα;». Η απάντηση από τον Ευγένιο Τριβιζά και την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία μετά μουσικής Γιώργου Χατζηνάσιου.

ΗΡΩΔΕΙΟ: «Ο Χιονάνθρωπος και το Κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα πάντα;». Η απάντηση από τον Ευγένιο Τριβιζά και την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία μετά μουσικής Γιώργου Χατζηνάσιου.

Το μουσικοθεατρικό έργο «Ο Χιονάνθρωπος και το Κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα πάντα;», βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα του Ευγένιου Τριβιζά, ανεβαίνει στο Ηρώδειο από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία στις 12 Σεπτεμβρίου και διηγείται μία ονειρική ιστορία:

 

Ένα κορίτσι φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο και τού ζητάει να μη λιώσει ποτέ. Εκείνος για να κρατήσει την υπόσχεσή του, ξεκινάει για το πιο μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι που μπορεί να φανταστεί κανείς: το ταξίδι για τον Βόρειο Πόλο. Αψηφώντας τον Χρυσό Εχθρό που τον πυρπολεί με φλογισμένα βέλη, τους Λασπάνθρωπους που τον καταδιώκον για να τον λασποβολήσουν και χίλιους δυο κινδύνους ακόμα, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα παντοτινά, παραμυθένια χιόνια.

 

Είναι η ιστορία όλων των κοριτσιών, που φτιάχνουν έναν χιονάνθρωπο και τού ζητάνε να μη λιώσει ποτέ, όλων των χιονάνθρωπων, που για να κρατήσουν την υπόσχεσή τους, επιχειρούν το ακατόρθωτο.

 

Σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός ενώ τη μουσική συνέθεσε ειδικά για την παράσταση ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

 

Στο ρόλο της Μαριάνας και των Διδύμων μαθητές των Αρσακείων Σχολείων. Τα τραγούδια αποδίδουν ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης και η Χορωδία GraduArti των αποφοίτων σε μουσική διδασκαλία της Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη.

 

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν υπέρ του Ταμείου Υποτροφιών των Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

 

 

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ημερομηνία και ώρα: 12 Σεπτεμβρίου, 21.00

Τιμές Eισιτηρίων: 20€ (άνω διάζωμα), 25€ (Γ΄ ζώνη), 30€ (Β΄ ζώνη), 38€ (Α΄ ζώνη), 45€ (διακεκριμένη ζώνη). Παιδικά: 15€ (άνω διάζωμα), 20€ (Γ΄ ζώνη), 22€ (Β΄ ζώνη), 25€ (Α΄ ζώνη), 32€ (διακεκριμένη ζώνη)

Προπώληση: Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου). Τηλεφωνικά: 210 7234567. Ηλεκτρονικά μέσω της ticketservices.gr. Και στα καταστήματα PUBLIC
879


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


«Οι εφευρέσεις που άλλαξαν τον...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.