Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ: Διακοπές στο κέντρο της πόλης ως κατασκηνωτής στο πιο καλλιτεχνικό camp

ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ: Διακοπές στο κέντρο της πόλης ως κατασκηνωτής στο πιο καλλιτεχνικό camp

Από τις 18 Ιουνίου έως τις 26 Ιουλίου, για έξι ολόκληρες εβδομάδες, «κατασκηνωτές» 5-11 ετών θα βουτάνε σε χρώματα και ζωγραφιές από την «εξέδρα» του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης. Μέχρι να φτάσει ο μήνας Αύγουστος οι διακοπές γίνονται στο πιο καλλιτεχνικό και πρωτότυπο camp της πόλης όπου η ψυχαγωγία συνδυάζεται με την εκπαίδευση και τις τέχνες. Στο πλήρες πρόγραμμα της αστικής πρωινής κατασκήνωσης τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, ταινίες, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα πάρουν μέρος σε θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς. Ακόμη, θα παίξουν παιχνίδια δεξιοτήτων, θα μυηθούν στη μουσικοκινητική και στο κουκλοθέατρο και, όπως κάθε χρόνο, θα εξερευνήσουν την Πλάκα, θα επισκεφτούν γειτονικά μουσεία και θα παίξουν στον ήσυχο πεζόδρομο του Μουσείου.

 

Μουσειοπαιδαγωγοί, μουσειολόγοι και μουσικοπαιδαγωγοί, συγγραφείς, ιστορικοί τέχνης, ηθοποιοί και δραματοθεραπευτές, εκπαιδευτικοί και εικαστικοί ενώνουν μικρές και μεγάλες παρέες παιδιών που στο τέλος της ημέρας επιστρέφουν στο σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες.

 

 

ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Κόδρου 9 (προέκταση οδού Bουλής), Πλάκα

Τηλ.: 210 3312 621, 210 3312 750

Καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου: 8.00-15.30 (Για την διευκόλυνση κάποιων γονέων και κατόπιν συνεννόησης, υπάρχει δυνατότητα προσέλευσης και αποχώρησης σε ώρες που τους εξυπηρετούν Όλα τα υλικά των εργαστηρίων παρέχονται από το Μουσείο).

Κόστος: για μία ημέρα 25. Για την αγορά τουλάχιστον δύο ημερών γίνεται έκπτωση 20% και κάθε ημέρα κοστίζει 20. Για αδέλφια γίνεται περαιτέρω έκπτωση 10%

(Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης και μεμονωμένων ημερών).

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και όλες τις δράσεις του Camp επισκεφθείτε: www.childrensartmuseum.gr/view_event/545/kalokairino-camp-2019--gia-paidia-5-11-etwn
1189


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Το βιβλίο του μήνα: Το...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.