Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

«Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ»: Μια φορά κι έναν καιρό… επί σκηνής και μετά μουσικής.

«Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ»: Μια φορά κι έναν καιρό… επί σκηνής και μετά μουσικής.

Το Θέατρο του Βορρά, που ανέβασε τον χειμώνα το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη, «Ο πρίγκιπας Λεμόνης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου οι μικροί θεατές της επικράτειας να γνωρίσουν από κοντά τον Λεμόνη και την Κρεμμύδω.

 

Για να δούμε τι θα δούμε αν τους πετύχουμε στις διακοπές: Ο καλόκαρδος  Πρίγκιπας Λεμόνης γνωρίζει την όμορφη Κρεμμύδω και την ερωτεύεται. Στο βασίλειο ξεσπάει μεγάλο σούσουρο. Όλοι είναι εναντίον αυτής της μεγάλης αγάπης και προσπαθούν να τους χωρίσουν: Καρότα υπασπιστές, βασιλιάς και βασίλισσα Λεμόνη, μαμά και μπαμπάς Κρεμμύδι, δεν μπορούν με τίποτα να καταλάβουν πώς γίνεται ένα λεμόνι να ερωτευτεί κρεμμύδι. Θα καταφέρει ο έρωτας αυτός να έχει ευτυχισμένο τέλος και να χορέψουμε στο γάμο τους παρέα με τον κουμπάρο κύριο μαϊντανό;

 

Το βιβλίο που ευαισθητοποιεί τα παιδιά στο θέμα της υγιεινής διατροφής και  δίνει ερεθίσματα για  συζητήσεις που αφορούν το ζήτημα της παχυσαρκίας έγινε μία εξαιρετική διαδραστική παράσταση, που τελικά απευθύνεται όχι μόνο σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους θεατές. 

 

 

(«Ο πρίγκιπας Λεμόνης» έχει συμπεριληφθεί από το 2014 στο ανθολόγιο παιδικών τραγουδιών των Δημοτικών Σχολείων της Κύπρου. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί σε βιβλίο (με Cd)  από τις εκδόσεις Polaris. Από το 2016 κυκλοφόρησε και η συνέχεια αυτού του παραμυθιού (μέσα από ένα άλλο βιβλίο, του ίδιου εκδοτικού οίκου), με τίτλο: «Το μαγικό ραβδί του πρίγκιπα Λεμόνη»).

 

 

Παραστάσεις εντός Αττικής:

Ημερομηνίες: 5/8: Τριανόν Cinema Σαρωνίδα, 8/8: 1ο και 4ο δημοτικό Ραφήνας. Ώρα: 21:00

Εισιτήρια: από 7 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr
1539


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Ξένες γλώσσες

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.