Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ: Βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Μαρκ Τουαίην η πολυαναμενόμενη παράσταση ανεβαίνει από το Μικρό Εθνικό σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου.

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ: Βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Μαρκ Τουαίην η πολυαναμενόμενη παράσταση ανεβαίνει από το Μικρό Εθνικό σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου.

Με τη συναρπαστική περιπέτεια του Μαρκ Τουαίην, Ο Πρίγκιπας κι ο φτωχός, το Μικρό Εθνικό εγκαινιάζει το νέο του «σπίτι», το ανακαινισμένο ισόγειο του θεάτρου REX. Επί σκηνής ο εξαιρετικός δεκαπενταμελής θίασος δίνει πνοή σε μια παλιά γκραβούρα η οποία «διηγείται» στο κοινό το παλιό και αγαπημένο παραμύθι, το οποίο μιλά για τη δικαιοσύνη, την κατάχρηση της εξουσίας, την κοινωνική ανισότητα, αλλά και τη φιλία, την αλληλεγγύη, την ελπίδα και για το δικαίωμα όλων μας στο όνειρο.

 

Με ζωντανή μουσική και γοργές εναλλαγές δράσης, το κλασικό έργο του μεγάλου λογοτέχνη μάς συστήνεται ξανά στην πιο γλαφυρή, τολμηρή, επίκαιρη, αλλά και ξεκαρδιστική εκδοχή του μέσα από τη διασκευή της καταξιωμένης Αγγλίδας συγγραφέα, Τζέμα Κένεντι. Το υψηλού επιπέδου οικογενειακό θέαμα σκηνοθετεί η Σοφία Βγενοπούλου, υπεύθυνη του Μικρού Εθνικού.

 

Το βιβλίο «Ο Πρίγκιπας κι ο φτωχός» του Μαρκ Τουαίην, του πατέρα της σύγχρονης αμερικανικής λογοτεχνίας σύμφωνα με τον  Έρνεστ Χέμινγούεϊ, πρωτοκυκλοφόρησε το 1881 και αποτέλεσε αγαπημένο ανάγνωσμα γενεών και γενεών, ενώ, παράλληλα, γνώρισε πολλές διασκευές για το θέατρο, τον κινηματογράφο, ακόμα και για τα κινούμενα σχέδια. O ίδιος ο συγγραφέας το χαρακτήρισε ως «μια ιστορία για νέους κάθε ηλικίας»

 

Για παιδιά ηλικίας από 6 ετών.

 

 

ΜΙΚΡΟ ΕΘΝΙΚΟ (ΙΣΟΓΕΙΟ REX)

 

Πανεπιστημίου 48

 

Τηλ.: 210 3301881-210 3305074

 

Σάββατο 17:00, Κυριακή 12:30 & 16:00

 

Πληροφορίες παραστάσεων: 210 5288173

 

Εισιτήρια: 10€ ενήλικες, 7€ παιδικό. Β΄εξώστης 5€ (ενιαίο) Οικογενειακό πακέτο: 2 γονείς/συνοδοί και δυο παιδιά 32€, 2 γονείς /συνοδοί και 1 παιδί 25€

 

Ωρες λειτουργίας ταμείων κτιρίου Rex: Τρίτη 9:00 – 16:30, Τετάρτη-Κυριακή 9:00 – 21:30
1708


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Cocktails: Ξέρουμε τις πέντε...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.