Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ… ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ: Το ομηρικό έπος φτάνει ως τις ημέρες μας σε κάθε μορφή και διασκευή και εμείς προτιμάμε τη φετινή της Σοφίας Σπυράτου και του Στρατή Πασχάλη.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ… ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ: Το ομηρικό έπος φτάνει ως τις  ημέρες μας σε κάθε μορφή και διασκευή και εμείς προτιμάμε τη φετινή της Σοφίας Σπυράτου και του Στρατή Πασχάλη.

 

Το ιστορικό κτίριο Ολύμπια της οδού Ακαδημίας, ως Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας πλέον, σήκωσε αυλαία και αυτή τη θεατρική σεζόν φιλοξενεί το παιδικό έργο «Οδύσσεια… στον πηγαιμό για την Ιθάκη».

 

Ο κορυφαίος συμβολικός και εμβληματικός μύθος στον κόσμο, που μιλάει για την πορεία του ανθρώπου στη ζωή, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία και χορογραφία της Σοφίας Σπυράτου και διασκευή κειμένου από τον Στρατή Πασχάλη. Στον ρόλο του Ομήρου ο Στέλιος Μάινας και στον ρόλο του Οδυσσέα ο Γιώργος Χριστοδούλου.

 

Κατηφορίστε στο κέντρο της πόλης και περάστε με τα παιδιά σας το κατώφλι του θρυλικού Ολύμπια για να παρακολουθήσετε το γεμάτο δεινά ταξίδι της επιστροφής του Οδυσσέα στην πατρίδα, που είναι τελικά ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι αυτογνωσίας.

 

ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ (Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας)

Ακαδημίας 59

Τηλ.: 211 8005141

Σάββατο: 14:30 και Κυριακή11:30 και 14:30.

Εισιτήρια: 6,75 €
826


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Κατασκήνωση ή summer camp; Το δίλημμα...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.