Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

Πάμε σινεμά; «Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού»

Πάμε σινεμά; «Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού»

Της Μαμάς Μαμαδοπούλου Μαμά Μαμαδοπούλου

 

 

Όσο κι αν μεγαλώνεις, υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν τη μοναδική ικανότητα να σε μεταμορφώνουν σε παιδί σε κλάσματα δευτερολέπτου.

 

 

Βέβαια, ακόμη δεν έχει βρεθεί εκείνος ο μαγικός ζωμός, που μας δίνει και τη μορφή αυτής της ηλικίας. Όμως ο Αστερίξ και η παρέα του έχουν αυτή τη μαγική δύναμη να μας μεταφέρουν σε εκείνη την τρυφερή ηλικία, όταν, ως παιδιά, ξεφυλλίζαμε με λαχτάρα τα περιοδικά με το ξεχωριστό χιούμορ και τις περιπέτειες των λιγοστών κατοίκων του μικρού γαλατικού χωριού.

 

 

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

 

Η ταινία «Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού» είναι μια διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια γεμάτη περιπέτεια, χιουμοριστικές σκηνές και ατάκες και βέβαια, με τους αγαπημένους ήρωες του γαλατικού χωριού να ζωντανεύουν σε 3D μπροστά στα μάτια μας.

 

 

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

 

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

 

 

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού.

 

Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

 

 

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

 

 

Η ταινία κάνει την πρώτη γνωριμία με τις μικρές ηλικίες και τους ήρωες του γαλατικού χωριού, ενώ ταυτόχρονα γλυκαίνει τις ψυχές των μεγαλύτερων, ξυπνώντας τρυφερές αναμνήσεις μεσημεριών καλοκαιριού, που περνούσαν αγκαλιά με τα τεύχη των ιστοριών του Αστερίξ, του Οβελίξ και της παρέας τους.

 

 

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

 

 

Σίγουρα η σκηνοθετική ματιά δεν μπορεί να φτάσει τη δική μας παιδική απεριόριστη φαντασία, που ζωντάνευε τους ήρωες μπροστά στα μάτια μας, ενώ ξεφυλλίζαμε τις σελίδες των περιοδικών των δημιουργών, Goscinny και Uderzο, αλλά η ταινία είναι απολαυστική και τουλάχιστον εμένα γέμισαν τα μάτια μου.

 

 

Με το πέρασμα των χρόνων έχω κατασταλάξει ότι η τελευταία αίσθηση με την οποία μας αφήνει μία κινηματογραφική προβολή, μία θεατρική παράσταση ή μια συναυλία είναι αυτή που «δουλεύει» περισσότερο μέσα μας.

 

Κι εμείς όταν άναψαν τα φώτα ήμασταν με ένα τεράστιο χαμόγελο κι αυτό λέει πολλά. Νομίζω, θα την απολαύσετε.

 

 

Προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 17 Ιανουαρίου από την Feelgood entertainment.

 

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού
2024


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.