Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ: Η Συντεχνία του Γέλιου ανεβάζει στο Σύγχρονο Θέατρο μία παράσταση για τη διαφορετικότητα, που πρέπει να παρακολουθήσουν όλα τα παιδιά.

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ: Η Συντεχνία του Γέλιου ανεβάζει στο Σύγχρονο Θέατρο μία παράσταση για τη διαφορετικότητα, που πρέπει να παρακολουθήσουν όλα τα παιδιά.

Η ξέφρενη κωμωδία του Roy Kift ανεβαίνει από τη Συντεχνία του Γέλιου και αναφέρεται χωρίς ταμπού στη διαφορετικότητα. Μέσα από τη ζωή του πρωταγωνιστή, Άρη, ο οποίος, αν και είναι καθηλωμένος στο αμαξίδιό του, διασκεδάζει έντονα με την παρέα του, διαφωτίζεται αβίαστα και με νηφαλιότητα η καθημερινότητα και τα ζητήματα που προκύπτουν στη ζωή των ατόμων με αναπηρία. Συνδημιουργοί στην παραγωγή είναι η Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών.


Η κωμωδία του Άγγλου Roy Kift γεννά δυνατά συναισθήματα και είχε δημιουργήσει την δεκαετία ‘80 και ‘90, τόσο στην Αγγλία όσο και στη Γερμανία (θέατρο GRIPS), βαθιά τομή στις αντιλήψεις επάνω στο θέμα της αναπηρίας προτείνοντάς την ως μέρος της ανθρώπινης ποικιλομορφίας. Ο Kift συνέβαλε στην αποδόμηση παγιωμένων συμπεριφορών, προκαταλήψεων και φόβων.

 

 

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ευμολπιδών 45, Γκάζι

Τηλ.: 210 3464380

Κυριακή στις 11:30

Γενική είσοδος: 10ευρώ. (Προπώληση: viva.gr)

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά με διάλειμμα.

(14 Οκτωβρίου 2018 - 21 Απριλίου 2019)
1726


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Γλουτένη: Αλήθειες και μύθοι

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.