Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ

ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ

Μια μοναδική περιπέτεια με ατμόσφαιρα, χιούμορ και σασπένς, μια ιστορία που μας καλεί να πλησιάσουμε με θάρρος -και να γνωρίσουμε- όλα όσα μας φοβίζουν, να απορρίψουμε τους φόβους που πηγάζουν από την άγνοια και τις προκαταλήψεις μας και να αποδεχθούμε κάποιους άλλους, χωρίς ενοχές ανεβαίνει στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

 

Οι συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη, με το κείμενό τους δίνουν πνοή σε πλήθος φανταστικών χαρακτήρων και ξορκίζουν με το χιούμορ όλα όσα θεωρούμε τρομακτικά. Ο σκηνοθέτης, Γκάυ Στεφάνου, στήνει εξαιρετικά το σασπένς και μας ταξιδεύει στη χώρα του φανταστικού όπου όλα μπορούν να συμβούν.

 

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Μάξιμος φοβάται ακόμα και τη σκιά του, αλλά φυσικά ούτε που τολμάει να το ομολογήσει. Όταν πέφτει η νύχτα, η φαντασία του καλπάζει και το καθετί φαντάζει ένα πραγματικό τέρας. Γι’ αυτό και έχει πάντα όλα τα φώτα αναμμένα και φροντίζει ώστε να μην μένει ούτε μια γωνία σκοτεινή στο σπίτι του. Μια μέρα όμως, ένας επίμονος ήχος, θα τον οδηγήσει σε έναν κόσμο, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει όλους τους φόβους του, συνομιλώντας μαζί τους. Τι γίνεται ωστόσο όταν καταλαβαίνει ότι σε αυτόν τον κόσμο ο μόνος δυνατός είναι ο ίδιος και ότι όλοι εκεί χρειάζονται τη βοήθειά του; Και ότι πρόκειται για έναν κόσμο τόσο υπέροχα αστείο και τόσο φανταστικά αλλόκοτο, που ακόμα και οι ίδιοι οι θεατές θα τον παρακαλάνε να… σβήσει το φως;

 

 

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη

Τηλ.: 210 72 82 778

www.mmb.org.gr

Eισιτήρια: 10ευρώ (γενική είσοδος), 8ευρώ (ομαδικό).

Κυριακή στις 15:00

 
2173


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ: Ο...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.