Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

«ΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΤΑΙΝΙΑ: ΦΑΡΜΑΓΕΔΩΝ»: Τη δεύτερη κινηματογραφική περιπέτεια του διάσημου τηλεοπτικού σταρ την απολαμβάνουμε όπως πάντα: χωρίς λόγια.

«ΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΤΑΙΝΙΑ: ΦΑΡΜΑΓΕΔΩΝ»: Τη δεύτερη κινηματογραφική περιπέτεια του διάσημου τηλεοπτικού σταρ  την απολαμβάνουμε όπως πάντα: χωρίς λόγια.

Αν γνωρίζετε τον διάσημο ήρωα της stop-motion παιδικής σειράς κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής, «Σον το Πρόβατο» (Shaun the Sheep), θα έχετε εκτιμήσει τη διαφορετικότητά του.

 

Ο Σον δεν είναι ένα πρόβατο σαν όλα τα άλλα, αλλά ένας έξυπνος και επινοητικός αρχηγός του κοπαδιού, που μπλέκει και ξεμπλέκει από περιπέτειες.

 

Σε αυτή τη δεύτερή του ταινία θα τον θαυμάσετε ως σωτήρα της Λου-Λα, της εκτός ελέγχου και ζαβολιάρας αλλά αξιαγάπητης εξωγήινης, που «τρακάρει» δίπλα στη φάρμα του. Και δεν φτάνει αυτό: Με τις μαγικές εξωγήινες δυνάμεις της η Λου-Λα κάνει την μία καταστροφική σκανδαλιά μετά την άλλη. Ο Σον αναλαμβάνει την αποστολή να στείλει τη διαγαλαξιακή επισκέπτρια πίσω στο σπίτι της, αφού πρώτα ταξιδέψει μαζί της μέσα στο δάσος, για να βρουν το χαμένο της διαστημόπλοιο.

 

Ταυτόχρονα μια μυστηριώδης κρατική Αντί- Εξωγήινη Υπηρεσία τους καταδιώκει. Θα μπορέσουν να βρουν το διαστημόπλοιο πριν να είναι αργά και η διαβολική οργάνωση την αρπάξει;

 

10 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Spentzos Film
954


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Πάμε σινεμά; O Γκριντς

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.