Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

«SPIDER-MAN: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ»: Ο Άνθρωπος-Αράχνη προσγειώνεται με πολλές σεναριακές εκπλήξεις στις γιορτινές κινηματογραφικές αίθουσες.

«SPIDER-MAN: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ»: Ο Άνθρωπος-Αράχνη προσγειώνεται με πολλές σεναριακές εκπλήξεις στις γιορτινές κινηματογραφικές αίθουσες.
Τα περισσότερα αγόρια αλλά και αρκετά κορίτσια θα απαντήσουν με ένα ενθουσιώδες «ναι!» στην πρόσκληση: «Πάμε να δούμε Spider-Man;». Αλλά και οι γονείς θα εντυπωσιαστούν από την περιπέτεια κινουμένων σχεδίων που υπογράφουν ο Φιλ Λορντ και ο Κρις Μίλερ. Οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ μοναδικό στο είδος του.

 

Και για την ιστορία: Το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» (Spider-Man: Into the spider-verse) συστήνει στο κοινό τον έφηβο Μάιλς Μοράλες από το Μπρούκλυν και τις αμέτρητες ικανότητές του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από ένας μπορεί να φορούν τη μάσκα…

 

Σκηνοθετούν οι Μπομπ Περσικέτι, Πίτερ Ράμσεϊ και Ρόντνι Ρόθμαν, ενώ ο Σάμεϊκ Μουρ αναλαμβάνει το voice over του κεντρικού ήρωα, Μοράλες στην αγγλόφωνη κόπια.

 

Διάρκεια: 102 λεπτά.

 

13 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood, με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη, 3D.1695


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Μπήκε η άνοιξη; Ερχεται το…...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.