Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

Summer Camp Μορφές Έκφρασης: στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους τα παιδία παίζει

Summer Camp Μορφές Έκφρασης: στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους τα παιδία παίζει

Το θέατρο, η μουσική, ο χορός και οι εικαστικές τέχνες γίνονται αφορμή για δημιουργία και παιχνίδι στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους, στο Χαϊδάρι.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Θωμάς Κινδύνης και η ομάδα του οργάνωσαν πέντε δημιουργικά πενθήμερα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο (17-21/06, 24-28/06, 1-5/07, 8-12/07, 15-19/07) και δυο πενθήμερα τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο (26-30/08, 2-6/09) για παιδιά 5-14 ετών. Κάθε εβδομάδα και μια ολοκληρωμένη ενότητα θα επιτρέψει στην φαντασία τους να ανακαλύψει σημαντικά θέματα για τη ζωή και τον κόσμο:  Επικοινωνία και Έκφραση, Αρχαίοι Μύθοι, Πολιτισμοί του κόσμου, Θεραπευτικά Βότανα, Αξίες και Αρετές, Παραμύθια από την αρχή, Εξερευνητές της γνώσης. Οι καλλιτέχνες – παιδαγωγοί (ηθοποιοί, μουσικοί, εικαστικοί, ζογκλέρ, σκηνοθέτες, χορευτές κ.α.) δημιουργούν με τα παιδιά μια κοινή ζωή και μοιράζονται κάθε στιγμή της ημέρας: στο φαγητό, στον περίπατο, στα εργαστήρια, στο παιχνίδι και την ανάπαυση. Η έννοια της συνύπαρξης με τους άλλους, η φιλία και η ελευθερία της ζωής στη φύση χαρίζουν στα παιδιά μια ξεχωριστή εμπειρία και μια πολύ ενδιαφέρουσα καθημερινή περιπέτεια στον καταπληκτικό κήπο της πόλης.

 

Χρηστικές πληροφορίες

Τρόπος λειτουργίας: Η προσέλευση των παιδιών γίνεται από τις 8:00 και ολοκληρώνεται το αργότερο στις 8:55. Στο διάστημα αυτό τα παιδιά χωρίζονται στις ομάδες τους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 9:00 και ολοκληρώνεται στις 13:00. Μετά τη 1:00 μ.μ. όσοι γονείς το επιθυμούν μπορούν να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους, ανά 1 ώρα. Τα παιδιά που θα παραμένουν μετά τη λήξη του προγράμματος θα φάνε το μεσημεριανό τους και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα φύλαξης μέχρι το αργότερο στις 16:00.

 

Εργαστήρια: Τα εργαστήρια που θα παρακολουθήσουν τα παιδιά είναι: Θέατρο, Μουσική με βάση το σύστημα Orff, Κίνηση, Χορός, Ακροβατικά, Τραγούδι, Ζωγραφική, Κατασκευές μουσικών οργάνων, Κατασκευή μάσκας, Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, Γλυπτική, κ.α.

 

Κατασκηνωτικές περίοδοι: Από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 19 Ιουλίου και από τις 26 Αυγούστου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.(Το κάθε παιδί μπορεί να παρακολουθήσει κατ’ επιλογή 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 εβδομάδες).

 

Χρήση Πούλμαν: Τα παιδιά μπορούν να έρχονται με Πούλμαν στο camp, εφόσον υπάρξουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

 

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα

Τηλ.: 210 3464903, 210 3464002

Κρατήσεις θέσεων: τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: morfesekfrasiscamps@gmail.com

Περίοδοι Ιουνίου: 1η περίοδος: 17 – 21 Ιουνίου, 2η περίοδος: 24 – 28 Ιουνίου

Τοποθεσία: Βοτανικός Κήπος Διομήδους, Χαϊδάρι

Κόστος συμμετοχής: 92€ ανά εβδομάδα. Εκπτώσεις αφορούν σε συμμετοχές για πάνω από μια εβδομάδα, σε αδέλφια, ομαδικές κρατήσεις και σε συμμετέχοντες προηγούμενων ετών στο camp.
1084


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Το βιβλίο του μήνα: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.