Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ: Το Μικρό Εθνικό ανεβάζει σε συνεργασία με τη UNICEF μία παράσταση για παιδιά που τελειώνουν το δημοτικό και για εφήβους.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ: Το Μικρό Εθνικό ανεβάζει σε συνεργασία με τη UNICEF μία παράσταση για παιδιά που τελειώνουν το δημοτικό και για εφήβους.

Τα θεμέλια για το «Ταξίδι» του Βαγγέλη Κυριακού και της Αρτέμιδος Μάνου μπήκαν τον Ιούλιο του 2017, στο πλαίσιο του εντατικού θεατρικού εργαστηρίου του Μικρού Εθνικού, «Θέατρο στα Ελληνικά». Σε αυτό συμμετείχαν έφηβοι πρόσφυγες, Έλληνες έφηβοι, αλλά και ηθοποιοί του Εθνικού Θεάτρου.

 

Αποτέλεσμα της εντατικής δουλειάς αυτής της διαπολιτισμικής ομάδας, το «Ταξίδι», παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2018, για λίγες παραστάσεις, εγκαινιάζοντας την Εφηβική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου σε ένα εγχείρημα από, με και για έφηβους με την πίστη πως το θέατρο μπορεί να μεταμορφώσει ζωές.

 

Μετά τη θερμή υποδοχή της παράστασης, το Εθνικό Θέατρο εντάσσει την παράσταση στο ρεπερτόριό του για τη θεατρική περίοδο 2018-2019, στο ανακαινισμένο πλέον Ισόγειο REX και προσκαλεί παιδιά, εφήβους και μεγαλύτερης ηλικίας θεατές να ακούσουν τις ιστορίες νέων ανθρώπων, τις μνήμες και τους εφιάλτες αλλά και τα παραμύθια μιας ομάδας παιδιών που ξορκίζουν τον φόβο με την ασπίδα του θεάτρου και της τέχνης. 

 

 

Μία παράσταση σε συνεργασία με την UNICEF και χρηματοδότηση της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρήσεων Ανθρωπιστικής Βοήθειας (DG-ECHO)

 

 

ΜΙΚΡΟ ΕΘΝΙΚΟ, (ΙΣΟΓΕΙΟ REX)

Πανεπιστημίου 48

Τηλ.: 210 3301881-210 3305074

Πληροφορίες παραστάσεων: 210 5288173

Εισιτήρια: 10ευρώ. Παιδιά: 7ευρώ. Β΄ Εξώστης, ενιαίο: 5ευρώ.

Παρασκευή και Σάββατο: 21:00, Κυριακή 19:30
2008


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Σεπτέμβριος: Οργάνωση τώρα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.