Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

Toy story 4: Τα αγαπημένα παιγνίδια σε νέες περιπέτειες.

Toy story 4: Τα αγαπημένα παιγνίδια σε νέες περιπέτειες.

Μετράτε μέρες και ώρες: Το Toy Story 4 έρχεται στις αίθουσες και γίνεται η καλύτερη αφορμή για μία κοινή και απολαυστική έξοδο με τα παιδιά μας (Ποιος γονιός δεν περιμένει με αγωνία τις νέες περιπέτειες του Γούντι;)

 

Οκτώ χρόνια μετά τα γεγονότα του «Toy Story 3» η Μπόνι παίρνει την παρέα, στην οποία έχουν προστεθεί και νέα ιδιόρρυθμα μέλη, σε οικογενειακή εκδρομή, όπου εντελώς απροσδόκητα ο Γούντι συναντά την Μπο Μπιπ, το παλιό του φλερτ, που αν και η εμφάνισή της παραπέμπει σε μία ντελικάτη καθώς πρέπει κούκλα, η ζωή της είναι γεμάτη περιπέτειες. Πάνω που οι δυο τους θα συμφωνήσουν ότι οι κόσμοι τους απέχουν σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, θα καταλάβουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους καθώς θα μπουν σε νέες περιπέτειες με το ίδιο πάντα σύνθημα: «στο άπειρο και ακόμη παραπέρα».

 

 

Για την ιστορία

 

  • Το Toy Story κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 1995 και ήταν η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους κινουμένων σχεδίων που έγινε αποκλειστικά σε υπολογιστή και η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της χρονιάς. Ήταν υποψήφια για 3 Όσκαρ και 2 Χρυσές Σφαίρες.

 

  • Το Toy Story 2 είναι η πρώτη ταινία που δημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε αποκλειστικά ψηφιακά. Ήταν το πρώτο σίκουελ κινουμένων σχεδίων που ξεπέρασε σε εισπράξεις την πρώτη ταινία με τεράστιο άνοιγμα σε Αμερική, Αγγλία και Ιαπωνία. Ήταν η ταινία κινουμένων σχεδίων με τις μεγαλύτερες εισπράξεις το 1999. Κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για Καλύτερη Ταινία στην κατηγορία κωμωδία ή μιούζικαλ. Το τραγούδι του Randy Newman When She Loved Me κέρδισε Grammy Καλύτερου Τραγουδιού για ταινία.

 

  • Το Toy Story 3 κυκλοφόρησε το 2010 και κέρδισε Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και Καλύτερου Τραγουδιού για το We Belong Together του Randy Newman. Η ταινία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. Ήταν η δεύτερη ταινία της Pixar που ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της Pixar μετά τους Απίθανους 2.

 

 

Στις 20 Ιουνίου από τη Feelgood Entertainment και μεταγλωττισμένο.
2618


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.