Κάθε εβδομάδα συζητάμε τα πιο καίρια θέματα της μητρότητας.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Το Εθνικό Θέατρο συναντάει τον Τσαρλς Ντίκενς και το φιλοθεάμον παιδικό κοινό τον κύριο Εμπενέζερ Σκρουτζ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Το Εθνικό Θέατρο συναντάει τον Τσαρλς Ντίκενς και το φιλοθεάμον παιδικό κοινό τον κύριο Εμπενέζερ Σκρουτζ.

Η μαγεία των Χριστουγέννων απλώνεται στη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Θεάτρου Rex, όπου ανεβαίνει το μιούζικαλ Χριστουγεννιάτικη Ιστορία βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Τσαρλς Ντίκενς. Ο Γιάννης Μόσχος διασκευάζει το διάσημο αυτό έργο και ο Θοδωρής Οικονόμου υπογράφει την πρωτότυπη μουσική που συνοδεύει την χριστουγεννιάτικη περιπέτεια που μικροί και μεγάλοι έχουμε αγαπήσει.

 

Τα παθήματα του πιο εμβληματικού τσιγκούνη της σύγχρονης δυτικής κουλτούρας ζωντανεύουν: Ο Εμπενέζερ Σκρουτζ, οπαδός της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς, νιώθει –τουλάχιστον- αμήχανα με τις γιορτές και τις αργίες. Τη φετινή παραμονή Χριστουγέννων, όμως, αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πίστευε για τη ζωή του και για τους ανθρώπους γύρω του, εξαιτίας αναπάντεχων επισκέψεων από φαντάσματα που τον παρασύρουν άλλοτε στο παρελθόν και άλλοτε στο μέλλον. Και μέσα σε όλα αυτά το πνεύμα των Χριστουγέννων του χτυπάει την πόρτα και την καρδιά.

 

 

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ-ΘΕΑΤΡΟ REX ΣΚΗΝΗ «ΜΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ»

 

Πανεπιστημίου 48.

 

Τηλ.: 210.3305074, 210.7234567.

 

Tετάρτη και Κυριακή: 19:00, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο: 20:30.

 

Εισιτήρια: Τετάρτη και Πέμπτη: 15€, Παρασκευή: 13€, Σάββατο και Κυριακή: 18€ πλατεία, θεωρεία και Α΄ εξώστης: 15€.

 

Η παράσταση έχει αγγλικούς υπέρτιτλους.
1730


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.


Σκάκι: «Παιγνίδι» για γερά...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.