3+1 Ιδέες για οικονομικές διακοπές με όλη την οικογένεια

3+1 Ιδέες για οικονομικές διακοπές με όλη την οικογένεια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία, για να περάσεις όμορφες, οικογενειακές στιγμές σε κάποιον προορισμό.

Όταν έρχεται η ώρα να κανονίσεις τις καλοκαιρινές διακοπές αισθάνεσαι μεγάλη χαρά και ευτυχία για την άδεια που θα πάρεις από τη δουλειά, για τις χαλαρές στιγμές πλάι στο κύμα που θα περάσεις, αλλά και για το γεγονός ότι θα έχεις πολύ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά. Υπάρχει, όμως, και κάτι που μπορεί να σε ανησυχήσει για μια στιγμή: τα χρήματα που θα χρειαστούν για τις διακοπές όλης της οικογένειας.

Δε χρειάζεται πανικός! Με σωστή διαχείριση και με τις ιδέες που σου προτείνουμε παρακάτω θα μπορέσεις να κάνεις οικονομικές και ταυτόχρονα υπέροχες διακοπές με όλη την οικογένειά σου!

Μπορείς να κάνεις έρευνα σε πολλά και διαφορετικά καταλύματα

Αναζήτησε τις τιμές σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή οικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης, για να δεις τι σε συμφέρει.

Μπορείς να μαγειρεύεις μέσα στο ξενοδοχείο

Μπορείς να βρεις πολλά καταλύματα με μικρές κουζίνες, που να εξυπηρετούν τις ανάγκες μιας οικογένειας. Αντί να πηγαίνεις με την οικογένειά σου σε εστιατόρια και ταβέρνες, μπορείς να προμηθευτείς ό,τι χρειάζεσαι από την τοπική αγορά και να μαγειρεύεις το πρωί, πριν πάτε όλοι μαζί στην παραλία. Έτσι, και οικονομία θα κάνεις, αλλά όλη η οικογένεια θα τρέφεται πιο υγιεινά.

Μπορείς να επιλέξεις τη λύση του οργανωμένου camping

Συγκριτικά με τις παραπάνω επιλογές, το οργανωμένο camping είναι ακόμη πιο οικονομικό και πολύ βολικό για οικογένειες. Συνήθως, η παραλία και οι ταβέρνες είναι σε μικρή απόσταση από εκεί, οπότε δε θα χρειάζεσαι και έξοδα μετακίνησης.

Μπορείς να επιλέξεις εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης

Μπορείς να επιλέξεις έναν προορισμό στον οποίο να υπάρχει καλή συγκοινωνία, ώστε όλη η οικογένεια να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις μετακινήσεις σε παραλίες και αξιοθέατα ή άλλους τρόπους εναλλακτικής μετακίνησης, όπως το ποδήλατο. Έτσι, κάνεις οικονομία και από τα έξοδα του αυτοκινήτου, ενώ φροντίζεις και για το περιβάλλον.