Βόλτα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Βόλτα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Της Μαμάς Μαμαδοπούλου >

Στη μεγαλούπολη ένας γονιός καλείται να ανακαλύψει όλα εκείνα τα μέρη, όπου το παιδί θα εκτονωθεί σε έναν εξωτερικό χώρο που θα συνδυάζει ιδανικά κι ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον.

Σε προηγούμενο άρθρο μου σας είχα μιλήσει για τις <em>Οάσεις στην πόλη</em>  (μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο με τις προτάσεις μου <a href=εδώ ). Από τότε ένας νέος χώρος ήρθε να προστεθεί στις δικές μας αγαπημένες επιλογές. Αναφέρομαι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Βρίσκεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του έχει γίνει πόλος έλξης των κατοίκων όχι μόνο των Νοτίων Προαστίων, αλλά όλης της Αττικής. >

[SNFCC Artemis Kondylopoulou]

Οι οικογένειες που επισκέπτονται το Πάρκο πέρα από το φυσικό περιβάλλον με όλα τα δέντρα, τα φυτά και φυσικά το λατρεμένο σε όλους γκαζόν στο Ξέφωτο, θα βρουν σημεία για μάθηση, παιχνίδι, άσκηση και νέες εμπειρίες.

<img style=Summer Nostos Festival Φυσικά όλα αυτά είναι με δωρεάν είσοδο. Όπου χρειάζεται να κλείσετε θέση, φροντίστε το έγκαιρα. Για τους γονείς που θέλουν να αθληθούν με τα παιδιά τους, υπάρχει ο χώρος του στίβου και βέβαια ένας μεγάλος ποδηλατόδρομος για βόλτες (με κράνος και μεγάλη προσοχή). Όταν κάποιος βρεθεί στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, δεν θα μπορέσει να αντισταθεί σε μία βόλτα δίπλα στο τεχνητό κανάλι και σε μία επίσκεψη στον εσωτερικό χώρο του Κέντρου όπου στεγάζεται η Εθνική Λυρική Σκηνή και οι νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης. >

[SNFCC Yiorgis Yerolymbos]

Υπάρχουν σημεία για φαγητό για όλα τα γούστα, όπως εξωτερικά café τύπου καντίνας, αλλά και bistrot.

Βέβαια να μην ξεχνάμε, ότι ένα τέτοιο πάρκο είναι πάντα ιδανικός χώρος για ένα <a href=πικ νικ! Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος βρίσκεται στη Λ. Συγγρού 364 και η πρόσβαση  σε αυτό είναι πάρα πολύ εύκολη. (Δείτε σχετικά εδώ: Προσβαση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος) Καλές βόλτες!