Δωμάτια αυστηρά για αγόρια

Δωμάτια αυστηρά για αγόρια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Το αγορίστικο δωμάτιο είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Τα αγόρια μπορεί να μην είναι τόσο παθιασμένα με τη διακόσμηση και την αισθητική, αλλά έχουν και εκείνα τις αγάπες τους.
Εμπνευστείτε από τα χόμπι τους και στήστε δωμάτια ανάλογα με το χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντά τους.

 

 

 

Για αθλητικούς τύπους
Laminate πάτωμα σε πράσινο χρώμα, ένα κρεβάτι κουκέτα με υφάσματα που παραπέμπουν σε τέρμα ποδοσφαίρου και άπλετος χώρος είναι αυτά που χρειάζεστε για το δωμάτιο του μικρού πρωταθλητή.

 

 

 

 

 

Ένα παιδί μετράει τα άστρα
Εάν το αγόρι σας σαγηνεύεται από το διάστημα και τους πλανήτες επιλέξτε για τη διακόσμηση του δωματίου του αντίστοιχα αυτοκόλλητα τοίχου. Για πολύ πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα υπάρχουν εξαιρετικές φωτοταπετσαρίες.

 

 

 

 

 

 

 

Για τους καραβοκύρηδες
Ένα κρεβάτι σε σχήμα καραβιού δεν είναι κατ’ ανάγκη ακριβή υπόθεση. Μπορείτε να το φτιάξετε και μόνοι σας με οικολογικές μπογιές και αντίστοιχα υφάσματα για πανί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ζούγκλα
Εάν πάλι η αγαπημένη του ταινία είναι ο Μόγλης και δε σταματά να μιμείται τα λιοντάρια και τις τίγρεις, τότε δώστε του την ευκαιρία να τα λέει καθημερινά με τους αγαπημένους του φίλους από το ζωικό βασίλειο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για μικρούς ινδιάνους
Όλα τα παιδιά θέλουν έναν μικρό χώρο απομόνωσης. Ένα χώρο για να κρύβονται και να φυλάνε τα πιο αγαπημένα τους παιχνίδια. Μία ινδιάνικη σκηνή είναι ό,τι πρέπει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Formula
Δεν υπάρχει αγόρι που να μην τρελαίνεται με την ταχύτητα. Τα πρώτα παιχνίδια των αγοριών είναι αυτοκινητάκια και δεν τα αποχωρίζονται ποτέ. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά παιδικών επίπλων που κατασκευάζουν κρεβάτια σε σχήματα αγωνιστικού αυτοκινήτου και σε διάφορες τιμές.

 

 

 

 

 

 

Για εξερευνητές
Χάρτες και υδρόγειοι σε κάθε μορφή. Σε χαλιά, σε πίνακες, σε φωτιστικά. Έτσι ίσως ικανοποιηθεί η ορμή του μικρού εξερευνητή.

 

 

 

 

 

 

Αεροπόρος θα γενώ
Εάν το πάθος του είναι τα αεροπλάνα, τότε η διακόσμηση είναι μονόδρομος. Κρεμάστε από το ταβάνι αεροπλάνα με πετονιές, χρησιμοποιήστε τα δικά του παιχνίδια ή ακόμη και αεροπλάνα που θα βρείτε σε παλαιοπωλεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τουβλάκια
Πάθος με τα τουβλάκια; Τότε έχετε τη δυνατότητα να του προσφέρετε ένα δωμάτιο που θα μεταμορφώνεται συνεχώς. «Ντύστε» έναν τοίχο, επιφάνεια ή ακόμη και ένα τραπέζι με βάση για τουβλάκια και αφήστε το παιδί να διακοσμήσει μόνο του.

 

 

 

 

 

 

 

Ένα κάστρο για το μικρό ιππότη
Τα ψηλά κρεβάτια που αντί για κουκέτα χρησιμοποιούνται για αποθηκευτικό χώρο είναι η τελευταία τάση. Και φαίνεται πως θα κρατήσει για καιρό. Είναι πρακτικά γιατί από κάτω μπορείς να κρύβεις ένα σωρό παιχνίδια, αλλά και εντυπωσιακά. Με ένα απλό ύφασμα, το κρεβάτι μετατρέπεται σε κάστρο και δίνει την ευκαιρία για ώρες ξέφρενου παιχνιδιού σε μαγικούς τόπους ιπποτών.