Ιδέες διακόσμησης για μικρές πριγκίπισσες

Ιδέες διακόσμησης για μικρές πριγκίπισσες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Ένα κοριτσίστικο δωμάτιο δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι ο χώρος μίας μικρής πριγκίπισσας ή μίας μικρής ζωγράφου με ρομαντικά και χαρούμενα όνειρα και χρειάζεται τον απαιτούμενο σεβασμό. Δείτε ιδέες διακόσμησης για χρώματα, έπιπλα και έξυπνα αξεσουάρ για να δημιουργήσετε το κατάλληλο παλάτι για τη δική σας μικρή πριγκίπισσα.    Patchwork Είτε στο πάπλωμα και το κουβερλί είτε στους τείχους, το patchwork χαρίζει μια γλυκιά ρομαντική διάθεση που αγαπούν όλα τα κορίτσια.

Χώρος για παιχνίδι Σε μια γωνιά στήστε ένα μικρό τραπέζι με το απαραίτητο σετ τσαγιού για να κεράσει τις… φίλες της και βάψτε τον τοίχο με μπογιά μαυροπίνακα για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες.

Σε γκρι καμβά Τοίχοι γκρι και ασπρόμαυρες φωτογραφίες; Ίσως να μην το είχατε φανταστεί σε κοριτσίστικο δωμάτιο. Με τις απαραίτητες πινελιές όμως, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό. Τα πομ πομ στους τοίχους, τα βιβλία και τα χρωματιστά μαξιλάρια αρκούν.

Τολμηρό κίτρινο Τολμήστε το κίτρινο χρώμα στους τοίχους. Το χαρωπό και φωτεινό κίτρινο, έχει συνδεθεί με την ευτυχία, ενώ το απαλό κίτρινο μπορεί να ενισχύσει τη συγκέντρωση και να τονώσει τη μνήμη.

Κοριτσίστικο γαλάζιο Ποιος είπε ότι το γαλάζιο είναι προνόμιο μόνο των αγοριών; Με τα απαραίτητα αξεσουάρ ένα γαλάζιο δωμάτιο μπορεί να γίνει απόλυτα κοριτσίστικο.  Βιβλιοθήκη - Δέντρο  Ένα αυτοκόλλητο τοίχου και μικρά ράφια σωστά τοποθετημένα και έχετε την πιο εντυπωσιακή παιδική βιβλιοθήκη.  Κορδέλες παντού Κοριτσίστικο δωμάτιο χωρίς κορδέλες δεν γίνεται. Βάλτε τις παντού: στο κουρτινόξυλο, στη συρταριέρα, ακόμη και στην σκεπή του κρεβατιού. Κουκλόσπιτο Ένα ονειρεμένο δωμάτιο για όσους έχουν αρκετό μεράκι και κάπως μεγαλύτερο διαθέσιμο βαλάντιο. Το κρεβάτι ανέβηκε ψηλά για να κατασκευαστεί ένα αληθινό κουκλόσπιτο σε πραγματικές διαστάσεις. Ακόμη και η βιβλιοθήκη υπηρετεί τον ίδιο σκοπό.

Ένα μικρό δωμάτιο στο λιβάδι Εάν τα χέρια σας πιάνουν, εκμεταλλευθείτε το. Οι τοιχογραφίες δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα διακόσμησης, ειδικότερα για τα παιδικά δωμάτια. 

Για τη μικρή ζωγράφο Το καλύτερο κριτήριο για τη διαμόρφωση του παιδικού δωματίου δεν είναι άλλο από τα ενδιαφέροντα του ίδιου του παιδιού. Εάν λοιπόν, η μικρή σας πριγκίπισσα είναι λάτρης της ζωγραφικής και των χειροτεχνιών, τότε δώστε της τον απαραίτητο χώρο για δημιουργίες. 

Πιο κοριτσίστικο δεν γίνεται Το όνειρο κάθε κοριτσιού. Η συγκεκριμένη κατασκευή είναι εξαιρετική για ένα δωμάτιο που μοιράζονται δύο μικρά κορίτσια. 

Πεταλούδες Ροζ τοίχοι, αυτοκόλλητα πεταλούδες, φωτιστικό από πεταλούδες που μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας και έτοιμο το πιο ρομαντικό και γλυκό δωμάτιο.

Ροζ και πάλι ροζ Σε όλες τις αποχρώσεις με φαρδιές ρίγες στους τοίχους. Κρεμασμένα ροζ και λιλά πομ πομ από το ταβάνι και έχετε το πιο ροζ δωμάτιο. Οι ειδικοί επί των χρωμάτων λένε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να τσακωθείς σε ένα ροζ δωμάτιο που προκαλεί χαλαρωτική διάθεση και έχει ηρεμιστική επίδραση.

Για μικρές πριγκίπισσες Πολυτελή υφάσματα που τυλίγουν το κρεβάτι, πολυέλαιοι και κλασικό γραφείο. Ότι πρέπει για μια μικρή κυρία.