Χριστίνα Φλαμπούρη

Χριστίνα Φλαμπούρη

Συν-ιδρύτρια Outdoor Moms | Ορειβάτης & Motivational Speaker

Η Χριστίνα Φλαμπούρη είναι ορειβάτης & ομιλητής παρακίνησης. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που ανέβηκε στο Έβερεστ και μια από τις 70 γυναίκες στον κόσμο, και η πρώτη από την Ελλάδα, που ολοκλήρωσε το παγκόσμιο ορειβατικό project 7 Summits. Δηλαδή την ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή της κάθε Ηπείρου.

Πέρα από τις κορυφές των βουνών, η Χριστίνα επικεντρώνεται και σε μια άλλη σημαντική “κορυφή” αυτή της γονεϊκότητας. «Το γεγονός ότι δεν ξέρεις ποτέ αν τα κατάφερες να γίνεις ο καλύτερος γονιός για το παιδί σου, καθιστά αυτή την “κορυφή” την πιο δύσκολη αλλά συγχρόνως την πιο συναρπαστική της ζωής μου» δηλώνει.

Η ιστορία της μετατράπηκε σε παραμύθι μέσω του βιβλίου ‘Στις 7 Κορυφές’ από τις εκδόσεις Πατάκη, με στόχο να ενθαρρύνει μικρούς και μεγάλους να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

Η αγάπη της για την φύση και για την οικογένεια την οδήγησε στη δημιουργία της κοινότητας Outdoor Moms. Μιας ομάδας που έχει σκοπό να εμπνεύσει νέες τις νέες μητέρες να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρα τους, ενώ ταυτόχρονα να εξερευνήσουν τα οφέλη της φύσης μαζί με τα παιδία τους.

Άρθρα της Χριστίνα Φλαμπούρη