Σχολικές Ετικέτες Για Τετράδια Και Βιβλία! (Δωρεάν Εκτυπώσιμα)

Σχολικές Ετικέτες Για Τετράδια Και Βιβλία! (Δωρεάν Εκτυπώσιμα)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 5 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 1

 

Της Σοφίας Μεϊμάρογλου  

 

 

Όλοι οι γονείς ξέρουμε ότι τα βλαστάρια μας έχουν ισχυρή άποψη για το τι τους αρέσει και τι όχι. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία ότι πριν καλά καλά ολοκληρώσω τη δημιουργία όλων των ετικετών, τα παιδιά μου ζητούσαν εκτύπωση. Batman, Peppa beat that! :P Οπότε, σου τις παραδίδω με αισιοδοξία.

 

Μου αρέσει να φτιάχνω εκτυπώσιμα, τα βρίσκω πολύ πρακτικά σε αρκετές περιστάσεις. Αλλά ο βασικότερος λόγος που έφτιαξα αυτά που σου παρουσιάζω σήμερα, είναι ότι κάνοντας μια έρευνα στο internet, δε βρήκα σχολικές ετικέτες που να μου "κλέψουν" την καρδιά.

 

Ήθελα κάτι διαφορετικό. Ήθελα μια τσαχπινιά αλλιώτικη. Όταν κάτι δεν το βρίσκεις, δημιούργησέ το. Άνθρωπος με φιλοσοφία ζωής "πάρε το τίποτα και κάν'το κάτι" τι θα σου έλεγε; :)

 

 

Σαΐτες που πετούν στην τάξη, σε μέρες που ο ουρανός γεμίζει συννεφάκια. Ένα ελάφι με τσάντα γεμάτη βιβλία, φορεμένη χιαστί, κεραυνοί και αστραπές. Ένας λαγός αφοσιωμένος και βιβλιοφάγος, μολύβια, τετράδια και μήλα για μαθητές αστέρια και μια παρέα φοβερή έτοιμη να επιβιβαστεί με σοφία και βιβλία, με φρούτα συνοδεία και μια αλεπού ρομαντική να κρατάει στο στόμα λουλούδι αν και σοβαρή! :)

 

Αυτή ήταν η έμπνευση για αρχή. Τώρα ο Στέφανος μου έδωσε κι άλλες ιδέες και με βλέπω να φτιάχνω σχολικές ετικέτες μέχρι τα Χριστούγεννα. :D Η Δωροθέα από την άλλη, μου ζήτησε να βάλουμε τις ετικέτες σε όοοολα τα βιβλία της, εννοώντας παραμύθια, μπλοκ ζωγραφικής, βιβλία δραστηριότητων και λοιπά και λοιπά! :)

 

 

Αφού προφανώς μας άρεσαν οικογενειακώς, τις εκτυπώσαμε, τις βάλαμε σε βιβλία και τετράδια, βάλαμε νοερά και μια σφραγίδα έγκρισης ShareYourLikes. :) Οπότε, τις μοιραζόμαστε με περηφάνια και χαρά.

 

 

 

Θα χρειαστείς:

 

 

Όλες οι ετικέτες μπορούν να εκτυπωθούν σε απλό χαρτί εκτύπωσης Α4. Προτείνω να είναι λίγο βαρύ το χαρτί, σαν χαρτονάκι δηλαδή. Εγώ προτίμησα χαρτί 160γρ., αλλά οποιοδήποτε χαρτί από 120 γρ. και πάνω, είναι οκ.

 

Οι ετικέτες μπορούν να γίνουν και αυτοκόλλητες, αν κατά την εκτύπωση χρησιμοποιηθεί χαρτί εκτύπωσης αυτοκόλλητο σε Α4. Είναι για μένα η ιδανική επιλογή για αυτοκόλλητο η Α4 επιφάνεια, διότι το κόβω στη διάσταση που θέλω, ανάλογα το σχήμα, σχέδιο και μέγεθος που χρειάζομαι κάθε φορά.

 

 

Έχω φτιάξει το αρχείο, το οποίο μπορείς να σώσεις στον υπολογιστή σου και να χρησιμοποιήσεις όσες φορές θέλεις τώρα και στο μέλλον.

 

Περιλαμβάνει τα 6 διαφορετικά σχέδια σχολικών ετικετών. Κάθε σελίδα του αρχείου έχει το ένα από τα σχέδια επί 8. Με μια εκτύπωση δηλαδή έχεις 48 ετικέτες! Εκτύπωσέ τα όλα ή μόνο τις σελίδες που προτιμάς.

 

Tip: Έχω υπολογίσει τις διαστάσεις των ετικετών, αλλά επειδή από εταιρεία σε εταιρεία τετραδίων μπορεί να διαφέρει το μέγεθος, πάρε για μέτρο τη δική τους. Αν χρειαστεί, άφησε λίγο λευκό περιθώριο όταν θα τις κόψεις ή "φάε" λίγο από το σχέδιο. Έχω κάνει σχετικές δοκιμές, μια χαρά βγαίνουν. Φαίνεται και στις φωτογραφίες. :)

 

Κατέβασε το αρχείο ετικετών εδώ

 

(Το αρχείο προορίζεται μόνο για προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται η πώληση ή αντιγραφή. Παρακαλώ η διανομή να γίνεται μόνο με την αρχική πηγή του άρθρου.)

 

 

Καλή σχολική χρονιά!

 

Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο; Sharing is magic! ♥