Τα αγαπημένα μας εστιατόρια La Pasteria, εισάγουν ένα νέο μενού για παιδιά

Τα αγαπημένα μας εστιατόρια La Pasteria, εισάγουν ένα νέο μενού για παιδιά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Πρόκειται για ένα μενού αγαπημένων αυθεντικών Ιταλικών συνταγών μόνο με 7€, φτιαγμένο με πολύ απλά και αγνά υλικά, προσαρμοσμένο ειδικά στις παιδικές ανάγκες που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους!

Από το μενού μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε πιάτα με ζυμαρικά, μοσχαρίσιο κρέας ή κιμά, κοτόπουλο και λαχανικά, συνδυασμένα με τρόπο που να θυμίζουν σε όλα τα παιδιά γεύσεις «μαμάς»! Το παιδικό μενού συνοδεύεται από αναψυκτικό και επιδόρπιο το αγαπημένο Smart γαλακτοκέικ σε 2 απίθανες γεύσεις!

Οι λιλιπούτιοι φίλοι μας, μαζί με το γεύμα τους μπορούν να απασχολούνται με παιχνίδια ζωγραφικής παρέα με τους αγαπημένους τους Smart ήρωες, δίνοντας παράλληλα στους γονείς τη δυνατότητα να απολαύσουν ιταλικές γεύσεις εκτελεσμένες στην πιο γνήσια Ιταλική εκδοχή τους και ολοκληρωμένα μενού σε τιμές πολύ προσιτές!

Παράλληλα, σε όλα τα εστιατόρια La Pasteria, παρέχονται ειδικά καρεκλάκια για να κάνουν τη… διαμονή των μικρών μας, ακόμη πιο εύκολη και ευχάριστη!

Τα εστιατόρια La Pasteria σε 13 σημεία σε όλη την Αττική, συγκαταλέγονται ανάμεσα στα εστιατόρια που είναι φιλικά προς τα παιδιά, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για όλη την οικογένεια.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη La Pasteria, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.lapasteria.gr