ΔΕΛΤΑ Συνταγή Ιανουαρίου: Kολοκυθόσουπα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ενέργεια: 265 kcal
Υδατάνθρακες: 38 γρ.
Πρωτεΐνη: 13.9 γρ.
Λιπαρά: 6.8 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.4 γρ.
Φυτικές Ίνες: 8.4 γρ.
*ανά μερίδα
Υλικά

1 μικρή κολοκύθα

2 μέτρια κρεμμύδια

500 ml γάλα mmmmmmilk Δέλτα

500 ml ζωμό λαχανικών

3 κ.σ. κολοκυθόσπορο

1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι & πιπέρι



Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Εκτέλεση

Κόβουμε την κολοκύθα και τα κρεμμύδια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα ταψί προσθέτοντας το ελαιόλαδο, το θυμάρι και αλάτι

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 45 λεπτά. 

Σε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά ρίχνουμε τη σάρκα της κολοκύθας με τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το γάλα milkkkk Δέλτα, το ζωμό και πολτοποιούμε με ραβδομπλέντερ χειρός μέχρι να αποκτήσει η σούπα μας βελουτέ σύσταση (αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο ακόμα ζωμό).

Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με κολοκυθόσπορο.