Μάνος Δημητρούλης

Μάνος Δημητρούλης

Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Ο Μάνος Δημητρούλης είναι Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή.
Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά σχετικά με την κατάσταση υπεραθλητών μεγάλων αποστάσεων ορεινού τρεξίματος στον Όλυμπο.

Στη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με το το εργαστήριο Διατροφής και Κλινικής Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ενώ έχει διατελέσει και υπεύθυνος της διαιτολογικής ομάδας των γυμναστηρίων Joe Weider.

Τα τελευταία 15 χρόνια διατηρεί το Διαιτολογικό του γραφείο στη Γλυφάδα και τώρα και στο Μαρούσι με την επωνυμία Dietstories, με σκοπό τη διατροφική υποστήριξη και παροχή συμβουλευτικής σε άτομα που επιθυμούν να κάνουν αλλαγές στη διατροφή τους.
Επιπλέον, αρθρογραφεί σε διάφορα μέσα και έχει ενεργή παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο, προωθώντας επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις για έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Είναι συγγραφέας 2 βιβλίων μαγειρικής (Dietstories cooking edition, less than 400 kcal), μάλιστα αυτή τη στιγμή τυπώνεται και το τελευταίο του βιβλίο αφιερωμένο στις αγαπημένες μας γλυκές απολαύσεις.
Συνδυάζοντας την επιστήμη με την αγάπη του για τη μαγειρική, καταφέρνει να μας παρασύρει σε ένα ταξίδι εξερεύνησης μιας πραγματικά απολαυστικής και παράλληλα ισορροπημένης διατροφής.

Άρθρα του Μάνος Δημητρούλης