Πρωτότυπες ιδέες για να οργανώσετε τα κοσμήματά σας

Πρωτότυπες ιδέες για να οργανώσετε τα κοσμήματά σας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Αντί να ψάχνετε κάθε φορά πού είναι τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια, βρείτε έξυπνους τρόπους αποθήκευσης και οργάνωσης των κοσμημάτων σας.Χρησιμοποιήστε τα για τη διακόσμηση του δωματίου ώστε να έχετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.Εξαιρετικά όμορφο διακοσμητικό αποτέλεσμα, αλλά και εύχρηστη οργάνωση των κοσμημάτων σας. Δείτε ιδέες που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο. Μπουκάλια Τα περισσότερα μπουκάλια προσφέρονται για να κρεμάμε σε αυτά τα βραχιόλια. Για να κάνετε την κατασκευή σας ακόμα πιο εκλεπτυσμένη, τοποθετήστε τα άδεια μπουκάλια σε κασόνι από κρασιά, το οποίο μπορείτε αν θέλετε να κρεμάσετε και από τον τοίχο.

Στον τρίφτη Απλά ψεκάστε έναν παλιό, κλασικό τρίφτη με χρώμα σε σπρέι, αφήστε τον να στεγνώσει και κρεμάστε από τις τρύπες του τα σκουλαρίκια σας! Μπορείτε αν θέλετε να τον στολίσετε και με μία κορδέλα.

Κλαδιά Στην επόμενη εκδρομή σας στην ύπαιθρο, διαλέξτε μερικά ξερά κλαδιά που έχουν πέσει από δέντρα. Αν θέλετε μπορείτε να τα βάψετε με χρώμα σε σπρέι. Μπορείτε να τα βάλετε σε ανθοδοχείο ή ακόμη και να τα κρεμάσετε στον τοίχο. Από τα κλαδιά κρεμάστε τα κολιέ σας και σκουλαρίκια.

Στη φοντανιέρα Ποιος είπε ότι είναι μόνο για γλυκά και σοκολατάκια; Η τριώροφη φοντανιέρα είναι ότι πρέπει για να φυλάξετε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και βραχιόλια.

Στον παλιό καθρέφτη Ένας παλιός καθρέφτης μπορεί να αλλάξει ύφος αλλά και χρήση. Βάψτε τον στο χρώμα της αρεσκείας σας, αφαιρέστε το τζάμι και τοποθετήστε χοντρό ύφασμα ταπετσαρία, λινάτσα ή και τσόχα. Στερεώστε πινέζες και από εκεί κρεμάστε τα κολιέ.

Ξύλο Μία πιο ρουστίκ λύση. Ένα χοντρό κομμάτι ξύλο και πόμολα που μπορεί να βρείτε σε παλαιοπωλεία είναι μία εξαιρετική ιδέα για τα κολιέ.

Το παλιό σερβίτσιο της γιαγιάς Μπορεί να μην το χρησιμοποιείτε πλέον για να σερβίρετε τσάι στις φίλες σας, αλλά δεν χρειάζεται να πάει στα αζήτητα. Χρησιμοποιήστε τα παλιά φλιτζάνια για να φυλάξετε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και βραχιόλια.

Στις κουτάλες της κουζίνας Μία μάλλον εκκεντρική επιλογή. Χρησιμοποιείστε μία ράγα για την κουζίνα. Από τα γαντζάκια της μπορείτε να κρεμάσετε απευθείας τα κολιέ σας ή κουτάλες που θα «κρύβουν» δαχτυλίδια και σκουλαρίκια.

Μαξιλάρι Από τις πιο κομψές και όμορφες ιδέες για σκουλαρίκια (που δεν έχουν κούμπωμα) και καρφίτσες. Ένα όμορφο μαξιλάρι με χοντρό και ανθεκτικό ύφασμα μπορεί να γίνει ακόμη ομορφότερο με τα δικά σας κοσμήματα.

Κρεμάστρα Απλό και έξυπνο. Βάψτε την κρεμάστρα, στολίστε την και με έναν φιόγκο και κρεμάστε από εκεί σκουλαρίκια και βραχιόλια

Ξύλινη θήκη για μαχαιροπήρουνα Μία έξυπνη διακοσμητική ιδέα για το δωμάτιό σας, αλλά και μία πρακτική λύση για να βλέπετε συνέχεια τα κοσμήματά σας. Απλές ξύλινες θήκες για τα μαχαιροπήρουνα μετατρέπονται σε κάδρα για τα κοσμήματά σας. Αρκεί να τις βάψετε στο χρώμα της αρεσκείας σας και να τις εξοπλίσετε με γατζάκια.

Κάδρο Αφαιρέστε την «πλάτη» από ένα παλιό όμορφο κάδρο. Στερεώστε οριζόντιες, παράλληλες σειρές είτε με κορδόνι ή ε μικρά κλαδιά και κρεμάστε τα κοσμήματά σας.

Κορνίζα Χρησιμοποιήστε όμορφες κορνίζες, αφαιρέστε το τζάμι και εάν θέλετε βάψτε τις με χρώμα σε σπρέι. Κόψτε κομμάτια από ύφασμα ταπετσαρίας ή λινάτσα, (την οποία επίσης μπορείτε αν θέλετε να βάψετε με χρώμα σε σπρέι) σε διαστάσεις τέτοιες ώστε να χωρούν στο εσωτερικό της κορνίζας και «κλείστε» την κορνίζα, χωρίς να βάλετε μπροστά το τζάμι. Πάνω στο ύφασμα μπορείτε να κρεμάτε ή να καρφιτσώνετε όλα τα σκουλαρίκια σας! Πηγές: shelterness.com, beaut.ie, beadsjewellerysupplies.wordpress.com, decoist.com, diy-enthusiasts.com