Το ιδανικό τζιν για κάθε σωματότυπο

Το ιδανικό τζιν για κάθε σωματότυπο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Το τέλειο τζιν!
Όλες το ακούμε αλλά πόσες το έχουμε πραγματικά βρει; Το τζιν που θα ταιριάζει άψογα στο σωματότυπό μας και θα κολακεύει τις ατέλειές μας, θα είναι κομψό, αλλά και αρκετά άνετο; Κι επειδή το τζιν είναι το πιο κλασικό και διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που φοριέται από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο, πρέπει να προσέξουμε να αναδεικνύει τέλεια τα σωστά σημεία της σιλουέτας μας. 

 

 

 

 

Ψηλή με καμπύλες
Το καλύτερο τζιν για το δικό σας σωματότυπο είναι ψηλόμεσο ώστε να καλύπτει τις καμπύλες. Ακόμη καλύτερα να μη στενεύει κάτω από το γόνατο, αλλά να έχει μία ίσια γραμμή ή ένα bootcut άνοιγμα.

 

 

 

 

 

Γοφοί με καμπύλες αλλά αδύνατα πόδια
Στο δικό σας σωματότυπο αρμόζει καλύτερα ένα απολύτως ίσιο τζιν σε αγορίστικο στιλ. 

 

 

 

 

 

 

 

Επίπεδα οπίσθια
Προτιμήστε τζιν από σκληρό ύφασμα, σε ίσια γραμμή με μεγάλες τσέπες στρατηγικά τοποθετημένες. 

 

 

 

 

 

 

 

Σωματότυπος κλεψύδρα
Μία από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Προτιμήστε ένα ψηλόμεσο ίσιο τζιν από στρετς ύφασμα που εξισορροπεί τέλεια τις καμπύλες. 

 

 

 

 

 

 

Μακριά πόδια
Για όσες έχουν μακριά πόδια ή για όσες δεν μπορούν χωρίς ψηλοτάκουνα παπούτσια, αυτή είναι η καλύτερη λύση. Τζιν εφαρμοστό στο πάνω μέρος και άνοιγμα στο τελείωμα. Έξυπνη λεπτομέρεια οι κάθετες τσέπες μπροστά. 

 

 

 

 

 

 

Γεμάτοι μηροί
Προτιμήστε τζιν στο αγορίστικο και πιο χαλαρό στυλ που δεν κολλάει στους γοφούς. Προσοχή, δεν είναι baggy, αλλά ίσιο. 

 

 

 

 

 

 

 

Μυώδεις γάμπες
Επιλέξτε ένα τζιν στενό στο πάνω μέρος και φαρδύ στο κλείσιμο με άνοιγμα bootcut.

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοντά πόδια
Επιλέξτε εφαρμοστό και σχετικά ψηλόμεσο τζιν που να δίνει την εικόνα ότι τα πόδια είναι ψηλότερα. Με τέτοιο παντελόνι μπορείτε να φορέσετε ακόμη και μπαλαρίνες. 

 

 

 

 

 

Μικρό ύψος - Πλούσιες καμπύλες
Το σκούρο χρώμα είναι ο σύμμαχός σας, όπως και το σκληρό denim που λειαίνει τις καμπύλες. Προτιμήστε το άνοιγμα στο κάτω μέρος για να κολακεύει ακόμη περισσότερο. 

 

 

 

 

 

 

Λεπτή μέση - Μεγάλα οπίσθια
Μία επίσης δύσκολη περίπτωση. Αναζητήστε τζιν με μέση contoured που εφαρμόζει καλά. Υπάρχει σε αρκετές από τις γνωστές μάρκες αντίστοιχο μοντέλο, ώστε να μη δημιουργείται αυτό το κενό στο πίσω μέρος του τζιν όταν κάθεστε. Προτιμήστε κάπως χαλαρό τζιν και bootcut τελείωμα. 

 

 

 

 

 

 

Χαλαρή κοιλιά
Το πρόβλημα πολλών μαμάδων. Επιλέξτε τζιν με ειδικό στρετς ύφασμα που μαζεύει την κοιλιά. Προσοχή, το παντελόνι χρειάζεται να είναι εφαρμοστό ώστε να συγκρατεί την κοιλιά, αλλά όχι τόσο ώστε να πετάγονται στη μέση μικρά σωσίβια.

 

 

 

 

 

 

Μικρό ύψος και αδύνατη
Εν αντιθέσει με την κρατούσα άποψη, επιλέξτε εφαρμοστό ψηλόμεσο τζιν που «ψηλώνει» τα πόδια. Επίσης, στο κοντό ύψος αρμόζουν καλύτερα τα τζιν με άνοιγμα καμπάνας.

 

 

 

 

 

 

 


Πηγή: redbookmag.com