16 στιγμές ορόσημα τον πρώτο χρόνο που πρέπει να φωτογραφήσετε

16 στιγμές ορόσημα τον πρώτο χρόνο που πρέπει να φωτογραφήσετε

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Ο πρώτος χρόνος με το μωρό στο σπίτι είναι γεμάτος συγκινήσεις. Κρατήστε αυτές τις τόσο σημαντικές εικόνες για πάντα ζωντανές και ξεκινήστε το άλμπουμ της νέας σας ζωής απαθανατίζοντας τις στιγμές ορόσημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο μαιευτήριο

Η περιβόητη βαλίτσα του μαιευτηρίου πρέπει απαραιτήτως να έχει μέσα μία φωτογραφική μηχανή. Αυτή η πρώτη στιγμή, η πρώτη αγκαλιά με το νεογέννητο μωράκι είναι ανεκτίμητη. Μη λησμονήσετε να τη φωτογραφήσετε πάνω στον ενθουσιασμό σας.

 

 

Καρτελάκι με το όνομα

Είναι σαν την πρώτη του ταυτότητα. Ένα τόσο δα μικρό καρτελάκι που κρύβει τα όνειρα μιας ζωής.

 

 

 

 

 

 

Πατουσίτσες

Όσο κλισέ και αν είναι, δεν υπάρχουν πιο χαριτωμένες φωτογραφίες από τις μωρουδιακές πατουσίτσες. Ίσως γιατί μας θυμίζουν συνεχώς πόσο ευάλωτα και πόσο σημαντικά είναι αυτά τα μικρά πλασματάκια.

 

 

 

 

 

Στο μπάνιο

Από τις πιο χαριτωμένες στιγμές είναι εκείνες με το μωρό στο μπάνιο. Τα μωρά λατρεύουν το νερό, να το αγγίζουν, να παίζουν και να πειραματίζονται μαζί του. Αφού ξεπεράσετε το πρώτο τρακ και τις μικροδυσκολίες με το λώρο, το μπάνιο γίνεται όχι μόνο πιο εύκολη διαδικασία, αλλά και πιο απολαυστική.  Δημιουργήστε λοιπόν αναμνήσεις με πολλές φούσκες και χαμόγελα.

 

 

 

 

 

Με το νάνι του

Είτε είναι το αρκουδάκι του, είτε το αγαπημένο του κουβερτάκι, όλα τα μωρά έχουν κάτι που τα βοηθάει να ηρεμούν και να κοιμούνται. Μην το ξεχάσετε ποτέ.

 

 

 

 

 

 

 

Στην αγκαλιά του μπαμπά

Μία όαση ασφάλειας και ηρεμίας. Ο πιο γλυκός ύπνος στην αγκαλιά του στοργικού μπαμπά.

 

 

 

 

 

Το πρώτο του χαμόγελο

Είναι βέβαιο ότι το πρώτο του χαμόγελο θα σας δημιουργήσει ρίγη χαράς. Ένας καινούργιος κόσμος ξεκινά όπου πλέον το μωράκι σας ανακαλύπτει τον πρώτο κώδικα επικοινωνίας. Μόλις συνειδητοποιήσει τη συγκίνηση που σας δίνει το χαμόγελό του, δε θα σταματά να σας γεμίζει χαρές.

 

 

 

 

 

Με το μεγάλο του αδελφό

Εάν υπάρχει μεγαλύτερο παιδί στην οικογένεια μην το αποκλείσετε. Δώστε του το ρόλο του μεγάλου αδελφού ή αδελφής που του αξίζει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπουσούλημα

Ήρθε η ώρα για τσάρκες. Προετοιμάστε το σπίτι αναλόγως, απομακρύνετε αιχμηρά αντικείμενα, καλύψτε τις γωνίες και απολαύστε το.

 

 

 

 

 

 

 

Η πρώτη στερεά τροφή

Για εσάς μπορεί να είναι κάτι απλό, αλλά όχι και για το μωρό σας. Η πρώτη επαφή με τη στερεά τροφή, είτε πρόκειται για ρυζάλευρο, είτε για λίγο μήλο, είναι για εκείνο κάτι εντελώς πρωτόγνωρο. Είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγεί. Προετοιμαστείτε για αξιολάτρευτες γκριμάτσες και έχετε τη φωτογραφική μηχανή (αν όχι τη βιντεοκάμερα) ανά χείρας.

 

 

 

 

 

Με αστεία καπέλα

Είναι οι πιο συνηθισμένες, αλλά και οι πιο αξιολάτρευτες φωτογραφίες μωρών. Ας το παραδεχθούμε. Τα αστεία και πολύχρωμα καπέλα τους πάνε πολύ.

 

 

 

 

 

 

 

Τα πρώτα του βήματα

Αδιαμφισβήτητα είναι ορόσημο. Το παιδί σας κάνει τα πρώτα του βήματα, πραγματικά αλλά και συμβολικά. Είναι η πρώτη μεγάλη στιγμή αυτονόμησης από τη μαμά και τον μπαμπά.

 

 

 

 

 

 

Με τη γιαγιά και τον παππού

Η μαμά της μαμάς είναι δυο φορές μαμά μου. Μη λησμονήσετε τη γιαγιά και τον παππού από το νέο σας άλμπουμ. Έχουν τόσα να του πουν και τόσα να του μάθουν.

 

 

 

 

 

 

 

Αστείες πόζες στον ύπνο

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρείτε το παιδί σας να κοιμάται σε στάσεις που δεν είχατε φανταστεί, μην ξεχάσετε και να τις φωτογραφήσετε.

 

 

 

 

 

 

 

Παίζω με τα πόδια μου

Για τα μωρά, το σώμα τους είναι ένας καινούργιος κόσμος. Τώρα ανακαλύπτουν τα άκρα τους, πώς να ελέγχουν τις κινήσεις των χεριών και των ποδιών τους και ενθουσιάζονται με τρελό παιχνίδι.

 

 

 

 

 

 

 

Αστεία μαλλιά

Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Τα μαλλιά των παιδιών, ειδικά στο μπάνιο, δίνουν καταπληκτικές φωτογραφικές ευκαιρίες.