Σε μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι, τα αυγά, το μέλι, τη βανίλια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το corn flour και το baking powder και ανακατεύουμε.
Περνάμε τις σταγόνες από μπολ με corn flour.
Αδειάζουμε το μείγμα σε 8 πυρίμαχα μπολάκια στρωμένα με α ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 170 kcal
Υδατάνθρακες: 23.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 7.6 γρ.
Λιπαρά: 6.7 γρ.
Υδατάνθρακες: 23.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 7.6 γρ.
Λιπαρά: 6.7 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.9 γρ.
No
3
Υλικά
Για ένα ταψί (12 κομμάτια ):
8 φύλλα κρούστας ( περίπου 270 γρ.)
5 αυγά
550 ml γάλα Milk Δέλτα
3 κ.σ. βούτυρο χαμηλών λιπαρών
200 γρ. μέλι
εκχύλισμα βανίλιας
2 κ.σ. baking powder
κανέλα
άχνη στέβια προαιρετικά
29 Ιουλίου 2024
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας όπως φαίνεται στο βίντεο και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί
- Αλείφουμε τα φύλλα με το βούτυρο.
- Ψήνουμε για 13’ στους 200 βαθμούς στην ψηλή θέση του φούρνου.
- Σε μπολ σπάμε 5 αυγά και χτυπάμε καλά
- Προσθέτουμε το μέλι, το γάλα, τη βανίλια, το baking powder και ανακατεύουμε.
- Με τη βοήθεια κουτάλας ρίχνουμε το μείγμα των υγρών πάνω στα ψημένα φυλλα κρούστας.
- Σπάμε τα φυλλα με το ανάποδο μέρος της κουτάλας όπως φαίνεται στο βίντεο.
- Ψήνουμε για ακόμα 20’ στους 180 βαθμούς στη μεσαία θέση του φούρνου μας.
- Πασπαλίζουμε με κανέλα και προαιρετικά άχνη στέβια.