Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...

7 Ιανουαρίου 2014
Εκτέλεση
Yλικά
- 260 γρ. νερό
- 280 γρ. γάλα σκόνη
- 280 γρ. ζάχαρη
- 400 γρ. γλυκόζη ή μέλι
- 400 γρ. φουντούκια ή αμύγδαλα ή καρύδια ή φιστίκια
- 400 γρ. άχνη ζάχαρη
- 200 γρ. σοκολάτα υγείας ή γάλακτος