Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και λίγο αλάτι.
Ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Ψήνουμε σε κρεπιέρα ή αντικολλητικό τηγάνι για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά και γαρνίρουμε με ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 170 kcal
Υδατάνθρακες: 23.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 7.6 γρ.
Λιπαρά: 6.7 γρ.
Υδατάνθρακες: 23.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 7.6 γρ.
Λιπαρά: 6.7 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.9 γρ.
No
3
Υλικά
Για ένα ταψί (12 κομμάτια ):
8 φύλλα κρούστας ( περίπου 270 γρ.)
5 αυγά
550 ml γάλα Milk Δέλτα
3 κ.σ. βούτυρο χαμηλών λιπαρών
200 γρ. μέλι
εκχύλισμα βανίλιας
2 κ.σ. baking powder
κανέλα
άχνη στέβια προαιρετικά
29 Ιουλίου 2024
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας όπως φαίνεται στο βίντεο και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί
- Αλείφουμε τα φύλλα με το βούτυρο.
- Ψήνουμε για 13’ στους 200 βαθμούς στην ψηλή θέση του φούρνου.
- Σε μπολ σπάμε 5 αυγά και χτυπάμε καλά
- Προσθέτουμε το μέλι, το γάλα, τη βανίλια, το baking powder και ανακατεύουμε.
- Με τη βοήθεια κουτάλας ρίχνουμε το μείγμα των υγρών πάνω στα ψημένα φυλλα κρούστας.
- Σπάμε τα φυλλα με το ανάποδο μέρος της κουτάλας όπως φαίνεται στο βίντεο.
- Ψήνουμε για ακόμα 20’ στους 180 βαθμούς στη μεσαία θέση του φούρνου μας.
- Πασπαλίζουμε με κανέλα και προαιρετικά άχνη στέβια.