Σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς καβουρδίζουμε το σουσάμι για 10 λεπτά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το μέλι και μόλις αρχίζει να βγάζει φουσκάλες ξεκινάμε να ανακατεύουμε διαρκώς για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το καβουρδισμένο σουσ ...
7 Ιανουαρίου 2014
Εκτέλεση
Yλικά
- 260 γρ. νερό
- 280 γρ. γάλα σκόνη
- 280 γρ. ζάχαρη
- 400 γρ. γλυκόζη ή μέλι
- 400 γρ. φουντούκια ή αμύγδαλα ή καρύδια ή φιστίκια
- 400 γρ. άχνη ζάχαρη
- 200 γρ. σοκολάτα υγείας ή γάλακτος