Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...

6 Απριλίου 2017
Εκτέλεση
Tης Αθηνάς Καψάσκη 


- 75γρ (1/4 κούπας) αμύγδαλα ψίχα ωμά και ανάλατα
- 10 χουρμάδες αποξηραμένοι
- 35γρ νερό
- 120γρ (1 κούπα) ανάλατα κάσιους μουλιασμένα σε νερό από το προηγούμενο βράδυ
- 158γρ (1 κούπα) φράουλες πλυμένες και καθαρισμένες
- 60γρ (1/4 κούπας) σιρόπι σφένδαμου
- 8γρ λάδι καρύδας (λιωμένο)
- ελάχιστο αλάτι
- 20γρ καραμελάκια confetti για την διακόσμηση
- Το σιρόπι σφένδαμου μπορεί να αντικατασταθεί με ίσης ποσότητας ρευστό μέλι
- Εάν ο επεξεργαστής τροφίμων σας δεν έχει μεγάλη ισχύ, φροντίστε να ψιλοκόψετε τα υλικά σε πολύ μικρά κομμάτια.
