Φανή Χονδρού

Φανή Χονδρού

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, PhD, MSc

Η Φανή Χονδρού είναι Ψυχολόγος, αριστούχος απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου, Διδάκτωρ του τμήματος Ψυχαναλυτικών σπουδών του Πανεπιστημίου του Essex στη Μεγάλη Βρετανία, όπου ολοκλήρωσε τις διδακτορικές της σπουδές ως υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση.

Έχει ολοκληρώσει με Άριστα την μεταπτυχιακή της ειδίκευση στην Κλινική ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Sussex και είναι Ψυχοθεραπεύτρια Γνωσιακής κατεύθυνσης (Α’ Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, “Αιγινήτειο” Νοσοκομείο).
Ακόμα, έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στην ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και οικογενειών στο πένθος και στην Τραυματοθεραπεία με τη μέθοδο EMDR, ενώ έχει εργαστεί σε μονάδες ψυχικής υγείας στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Στο ιδιωτικό της γραφείο δουλεύει ψυχοθεραπευτικά με εφήβους, ενήλικες και ζευγάρια. Ακόμα, παρέχει υποστήριξη στην έγκυο και νέα μητέρα, αλλά και σε κάθε άτομο ή ζευγάρι που επιθυμεί να αποκτήσει ή μεγαλώνει παιδιά.
Στόχος της είναι να παρέχει με γνήσιο ενδιαφέρον, σεβασμό και αίσθημα ευθύνης, το κατάλληλο πλαίσιο φροντίδας που θα διευκολύνει τη μετάβαση στη γονεϊκότητα και την ανάπτυξη ψυχοσυναισθηματικά υγιών παιδιών.

Άρθρα της Φανή Χονδρού