Σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί απλώνουμε τα φουντάκια κουνουπιδιού, τη σκελίδα σκόρδου, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά
Σε αντικολλητική κατσαρόλα σοτάρο ...

20 Απριλίου 2016
Εκτέλεση
Της Αθηνάς Καψάσκη 



- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου στις αντιστάσεις πάνω κάτω.
- Σε ένα βαθύ μπολ αδειάζουμε το αλεύρι με τη ζάχαρη και το μοσχοκάρυδο. Χτυπάμε σε ένα άλλο μπολ το αυγό με έναν αυγοδάρτη.
- Αδειάζουμε στο μίγμα το χτυπημένο αυγό, το γιαούρτι και το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ενιαία μάζα. Δεν χρειάζεται να ανακατέψουμε πολλή ώρα, ο στόχος μας είναι μία παχύρευστη ζύμη.
- Προσθέτουμε την τρούφα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ (σπάτουλα σιλικόνης) ελαφρά μέχρι να πάει σε όλο το μίγμα.
- Αδειάζουμε το μίγμα στη σακούλα ζαχαροπλαστικής. Κόβουμε την άκρη της σακούλας με ένα ψαλίδι και γεμίζουμε μέχρι τα 3/4 μία φόρμα σιλικόνης για ντόνατς 8 θέσεων.
- Ψήνουμε για 9 με 10 λεπτά.
- Σε ένα μπολ κατάλληλο για μικροκύματα αδειάζουμε το γιαούρτι με τη σοκολάτα σε κομματάκια. Λιώνουμε ανά 20 δευτερόλεπτα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα.
- Αφού αφήσουμε 10 λεπτά να κρυώσουν τα ντόνατς, τα βουτάμε με το επάνω μέρος τους στο ζεστό γλάσο και τα απλώνουμε σε μία σχάρα. Το κάνουμε δύο φορές σε κάθε ντόνατ, δηλαδή γλασάρουμε μία φορά όλα τα ντόνατς και μετά ξεκινώντας από το πρώτο επαναλαμβάνουμε το γλασάρισμα.
- Διακοσμούμε με πολύχρωμα καραμελάκια της προτίμησής μας ή τρούφα!
