Σοκολατοφραουλενιο overnight oats

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικά

Υλικά

Για την βάση:
5gr κακάο

30gr σταγόνες κουβερτούρας

30gr βρώμη

2κ.σ σιρόπι σφενδάμου

10gr σπόροι chia
1κγ εκχύλισμα βανίλιας

1/2 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι «του τόπου μας» της Δέλτα

Για την κρέμα φράουλας:
5 φράουλες

2κ.σ σιρόπι σφενδάμου

1/2 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι «του τόπου μας» της Δέλτα

Για την γκανας:
2κ.σ κακάο

1/2κ.σ σιρόπι σφενδάμου

1/2 κ.σ φιστικοβούτυρο



Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 5 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 1

Εκτέλεση

Αποτελεί ένα πλήρες χορταστικό πρωινό γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες που θα σε

κρατήσει χορτάτο/η για αρκετή ώρα μέχρι το επόμενο γεύμα.

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ προσθέτεις όλα τα υλικά για την βάση και ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιηθούν
  2. Συνεχίζεις με την κρέμα φράουλας, πατάς τις φράουλες με ένα πιρούνι και έπειτα προσθέτεις,
    2κ.σ σιρόπι σφενδάμου, 1/2 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι «του τόπου μας» της Δέλτα,
    ανακατεύεις καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
  3. Για την γκανας σοκολάτας προσθέτεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύεις
  4. Σε ένα βάζο προσθέτεις την βάση, στη συνέχεια την κρέμα φράουλας και από πάνω τις γκανας
  5. Κλείνεις και αποθηκεύεις στο ψυγείο