Βράζουμε τα ζυμαρικά με βάση τις οδηγίες τις συσκευασίας, σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε αντικολλητικό σκεύος ρίχνουμε το βούτυρο, τη σκόνη μουστάρδας και σκόρδου, το αλεύρι και σοτάρουμε για μισό λεπτό. Σταδιακά προσθέτουμε το γάλα Δελτα τ ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 360 kcal
Υδατάνθρακες: 20 γρ.
Πρωτεΐνη: 38.2 γρ.
Λιπαρά: 11.5 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 4.5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2.6 γρ.
*Ανά μερίδα (½ συνταγή)
Υλικά
- 400 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
- 2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
- 250 ml ζωμό κότας
- 150 γρ. γιαούρτι Complet
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1/4 κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου
- 1/2 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
- λίγο φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι
30 Ιουλίου 2024
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι στο κοτόπουλο. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα και στη συνέχεια το αποσύρουμε απο το τηγάνι.
- Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Σε ένα κάδο ή μπολ αναμειγνύουμε το ζωμό κοτόπουλου και με το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι, προσθέτουμε το κοτόπουλο, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να δέσει η σάλτσα.
- Γαρνίρουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.