Σε στρογγυλό ταψάκι τοποθετούμε μια τορτίγια ολικής άλεσης.
Σε μπολ σπάμε 4 αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το μείγμα στη φωλιά τορτίγιας, ρίχνουμε και τα ντοματίνια.
Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 471 kcal
Υδατάνθρακες: 61.3 γρ.
Πρωτεΐνη: 26.4 γρ.
Λιπαρά: 18 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 4.4 γρ.
Φυτικές Ίνες: 7 γρ.
*ανά κομμάτι (150 γρ.)
Υλικά
300 γρ. ζυμαρικά
300 ml γάλα Δέλτα του Τόπου μας
150 ml κρέμα γάλακτος Δέλτα
300 γρ. τριμμένο Gouda Easy Δέλτα
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.γ. σκόνη μουστάρδας
1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
3 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
αλάτι & πιπέρι
11 Ιουλίου 2024
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά με βάση τις οδηγίες τις συσκευασίας, σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε αντικολλητικό σκεύος ρίχνουμε το βούτυρο, τη σκόνη μουστάρδας και σκόρδου, το αλεύρι και σοτάρουμε για μισό λεπτό. Σταδιακά προσθέτουμε το γάλα Δελτα του Τόπου μας και προσθέτουμε 200 γρ. τριμμένο τυρί Δέλτα του τόπου μας.
Σε ένα πυρέξ σκεύος ρίχνουμε τα ζυμαρικά, τη σάλτσα, προσθέτουμε 100 γρ. τριμμένο τυρί Easy και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Απίθανα Mac and Cheese με αγαπημένα προϊόντα Δέλτα.