Σε στρογγυλό ταψάκι τοποθετούμε μια τορτίγια ολικής άλεσης.
Σε μπολ σπάμε 4 αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το μείγμα στη φωλιά τορτίγιας, ρίχνουμε και τα ντοματίνια.
Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 208 kcal
Υδατάνθρακες: 24.6 γρ.
Πρωτεΐνη: 9.9 γρ.
Λιπαρά: 8.1 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 5.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: γρ.
*ανά πιτσάκι
Υλικά
400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 γρ. γιαούρτι complet 2% της ΔΕΛΤΑ
120 ml μμμmilk ελαφρύ ΔΕΛΤΑ
50 γρ. ελαιόλαδο
150 γρ. σάλτσα ντομάτας
200 γρ. τριμμένο Gouda easy της ΔΕΛΤΑ
1 κ.σ. baking powder
αλάτι
κρόκο αυγού για το άλλειμα
18 Οκτωβρίου 2024
Εκτέλεση
Σε μπολ ρίχνουμε το αλεύρι,το baking powder, το αλάτι, προσθέτουμε το γιαούρτι complet 2%, το γάλα μμμmilk ελαφρύ της ΔΕΛΤΑ και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε μία εύπλαστη ζύμη.
Ανοίγουμε σε κορδόνι, κόβουμε σε 12 ίσα μέρη, πλάθουμε μπαλάκια και τα σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα.
Με τη βοήθεια πλάστη ανοίγουμε μακρόστενές λωρίδες, προσθέτουμε κόκκινη σάλτσα, το τριμμένο Gouda easy της Δ, ρολάρουμε, τοποθετούμε σε θήκες για muffins, αλείφουμε με κρόκο αυγού. Ψήνουμε σε 180 βαθμούς για 40 λεπτά και απολαμβάνουν καιιιιιι απολαμβάνουμε…😋😋😋