Σε μπολ ρίχνουμε το αλεύρι,το baking powder, το αλάτι, προσθέτουμε το γιαούρτι complet 2%, το γάλα μμμmilk ελαφρύ της ΔΕΛΤΑ και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε μία εύπλαστη ζύμη.
Ανοίγουμε σε κορδόνι, κόβουμε σε 12 ίσα μέρη, πλάθουμε μπαλάκια ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 79 kcal
Υδατάνθρακες: 7.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 6.3 γρ.
Λιπαρά: 3.2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1.3 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.8 γρ.
*Διατροφική ανάλυση ανά κομμάτι (1/8 συνταγής)
Υδατάνθρακες: 7.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 6.3 γρ.
Λιπαρά: 3.2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1.3 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.8 γρ.
*Διατροφική ανάλυση ανά κομμάτι (1/8 συνταγής)
Υλικά
1 μεγάλη τορτίγια ολικής άλεσης
4 αυγά
150 γρ. γιαούρτι Complet
10 ντοματίνια σε φετάκια
αλάτι & πιπέρι
*Υλικά για 8 κομμάτια
14 Οκτωβρίου 2024
Εκτέλεση
- Σε στρογγυλό ταψάκι τοποθετούμε μια τορτίγια ολικής άλεσης.
- Σε μπολ σπάμε 4 αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
- Αδειάζουμε το μείγμα στη φωλιά τορτίγιας, ρίχνουμε και τα ντοματίνια.
- Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 20-25 λεπτά.