Συνταγή Σεπτεμβρίου: Τορτίγια Φούρνου 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ενέργεια: 79 kcal
Υδατάνθρακες: 7.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 6.3 γρ.
Λιπαρά: 3.2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1.3 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.8 γρ.
 
*Διατροφική ανάλυση ανά κομμάτι (1/8 συνταγής)
Υλικά

1 μεγάλη τορτίγια ολικής άλεσης
4 αυγά
150 γρ. γιαούρτι Complet
10 ντοματίνια σε φετάκια
αλάτι & πιπέρι

 

*Υλικά για 8 κομμάτια



Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Εκτέλεση
  • Σε στρογγυλό ταψάκι τοποθετούμε μια τορτίγια ολικής άλεσης.
  • Σε μπολ σπάμε 4 αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
  • Αδειάζουμε το μείγμα στη φωλιά τορτίγιας, ρίχνουμε και τα ντοματίνια.
  • Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 20-25 λεπτά.