Κόβουμε την κολοκύθα και τα κρεμμύδια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα ταψί προσθέτοντας το ελαιόλαδο, το θυμάρι και αλάτι
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 45 λεπτά.
Σε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά ρίχνουμε τη σάρκα τη ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 79 kcal
Υδατάνθρακες: 7.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 6.3 γρ.
Λιπαρά: 3.2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1.3 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.8 γρ.
*Διατροφική ανάλυση ανά κομμάτι (1/8 συνταγής)
Υδατάνθρακες: 7.4 γρ.
Πρωτεΐνη: 6.3 γρ.
Λιπαρά: 3.2 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 1.3 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.8 γρ.
*Διατροφική ανάλυση ανά κομμάτι (1/8 συνταγής)
Υλικά
1 μεγάλη τορτίγια ολικής άλεσης
4 αυγά
150 γρ. γιαούρτι Complet
10 ντοματίνια σε φετάκια
αλάτι & πιπέρι
*Υλικά για 8 κομμάτια
14 Οκτωβρίου 2024
Εκτέλεση
- Σε στρογγυλό ταψάκι τοποθετούμε μια τορτίγια ολικής άλεσης.
- Σε μπολ σπάμε 4 αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
- Αδειάζουμε το μείγμα στη φωλιά τορτίγιας, ρίχνουμε και τα ντοματίνια.
- Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 20-25 λεπτά.