Σε μπολ ρίχνουμε το αλεύρι βρώμης (βρώμη αλεσμένη σε πολυκοπτικό μηχάνημα), το κακάο, το baking και το αλάτι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ λιώνουμε με πιρούνι 2 ώριμες μπανάνες, προσθέτουμε την πάστα χουρμά (χτυπημένοι χουρμάδ ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 254 kcal
Υδατάνθρακες: 45 γρ.
Πρωτεΐνη: 8,9 γρ.
Λιπαρά: 4,9 γρ.
Υδατάνθρακες: 45 γρ.
Πρωτεΐνη: 8,9 γρ.
Λιπαρά: 4,9 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 0,9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4,5 γρ.
*ανά κρέπα με γαρνιτούρα
Φυτικές Ίνες: 4,5 γρ.
*ανά κρέπα με γαρνιτούρα
No
2
Υλικά
Υλικά για 8 κρέπες:
300 ml γάλα mmmilk Δέλτα
140 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
30 γρ. σκόνη άγλυκου κακάο
3 αυγά
11 Ιουλίου 2024
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και λίγο αλάτι.
Ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Ψήνουμε σε κρεπιέρα ή αντικολλητικό τηγάνι για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά και γαρνίρουμε με σιρόπι αγαύης, τριμμένο φουντούκι και τυλίγουμε μέσα μια μπανάνα.