Το Έξυπνο Ταπεράκι Νοεμβρίου: Τυροπιτάκια κουρού ολικής άλεσης

Το Έξυπνο Ταπεράκι Νοεμβρίου: Τυροπιτάκια κουρού ολικής άλεσης Το Έξυπνο Ταπεράκι Νοεμβρίου: Τυροπιτάκια κουρού ολικής άλεσης

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ενέργεια: 93 kcal
Υδατάνθρακες: 11.9 γρ.
Πρωτεΐνη: 5.2 γρ.
Λιπαρά: 3 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 0.8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.
*ανά τυροπιτάκι
Το Έξυπνο Ταπεράκι Νοεμβρίου: Τυροπιτάκια κουρού ολικής άλεσης Play
Υλικά

Υλικά για 30 τυροπιτάκια:

1️⃣ 500 Φαρίνα Ολικής Άλεσης

2️⃣ 75 γρ. ελαιόλαδο (ή σπορέλαιο)

3️⃣ 150 ml νερό

4️⃣ 150 γρ. γιαούρτι Complet Δέλτα

5️⃣ 200 γρ. φέτα Δέλτα

6️⃣ 1 αυγό για τη ζύμη & 1 αυγό για άλειμμα

7️⃣ λίγο αποξηραμένο θυμάρι



Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο :

Μέσος Όρος Βαθμολογίας: 0 / 5. Προσμέτρηση ψήφων: 0

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη Φαρίν απ και το αλάτι και προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τη φέτα και το αυγό για άλειμμα.

Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και κατόπιν ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη.

Τρίβουμε τη φέτα light με τα χέρια μας και ρίχνουμε το θυμάρι.

Κόβουμε μικρά κομμάτια από το ζυμάρι (περίπου 35-40 γρ. το ένα) και τα ανοίγουμε με τα δάχτυλα μας, βάζουμε μια κουταλιά γλυκού φέτα και τυλίγουμε κρύβοντας τη φέτα μέσα στο ζυμάρι.

Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 18 περίπου λεπτά.