ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη Φαρίν απ και το αλάτι και προσθέτουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τη φέτα και το αυγό για άλειμμα.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και κατόπιν ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να πάρουμε μια λεία ζύμη.
Τρίβου ...
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενέργεια: 354 kcal
Υδατάνθρακες: 34.5 γρ.
Πρωτεΐνη: 16.2 γρ.
Λιπαρά: 17.1 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 5.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4 γρ.
*ανά μερίδα (1/2 συνταγής)
Υλικά
Υλικά για 2 άτομα
Για τη σαλάτα
- 1½ κούπα βρασμένη κινόα
- 2/3 κούπας βρασμένα ρεβίθια
- 2 κ.σ. σταφίδες
- ½ πιπεριά Φλωρίνης ψητή ψιλοκομμένη (σε βάζο)
- 1 χούφτα φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι & πιπέρι
Για τη σάλτσα
- 3 κ.σ. ταχίνι
- 50 mlνερό
- χυμό από ½ λεμόνι
- 1 κ.σ. μέλι
30 Μαΐου 2024
Εκτέλεση
Για τη σάλτσα
- Με ραβδομίξερ χειρός χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Για τη σαλάτα
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κινόα με τα ρεβίθια, τις σταφίδες, την πιπεριά και αλατοπιπερώνουμε.
- Χωρίζουμε σε δύο πιάτα και γαρνίρουμε με φρέσκο μαϊντανό και σάλτσα με ταχίνι.